онлайн казино Украины

Власниця білборду з бабусею і котом потрапила до реанімації

Власниця білборду з бабусею і котом потрапила до реанімаціїЗа словами автора білборда із бабусею й котом опозиціонера Максима Голосного, власниця рекламного агентства, що розмістило білборд, потрапила до реанімації.

"Насамперед хочу сказати, що директора РА "АПЕЛЬСИН" Наталю (власника білборда) після вчорашньої телефонної розмови з високопоставленим чиновником відвезли в реанімацію. Із учорашнього дня вона офіційно на лікарняному – мені дуже шкода, що так трапилося. Але це реалії, які сьогодні мають місце: для цієї влади немає моральних принципів, немає закону – убивай, каліч, залякуй, але досягай своєї мети", – каже Голосной.

Він додав, що на борді з бабусєю заклеїли першу фразу про "регіонів".

"Ви подивіться, у Партії Регіонів – сотні площин тільки в нашому місті, з яких вона мовить про стабільність, що наступила, і благополуччя. У нас – усього один, з якого ми хоч і з гумором, але говоримо правду. І за нього вже постраждали й піддалися небезпеці життя кількох людей! Подивіться, яка реакція на єдиний баннер – негайно зірвати, заклеїти, залякати! Невже вони думають, що люди й без цього не дізнаються правду? Це ганьба, ганьба на всю Україну!", – додає автор білборду.

Добавлено: 15-08-2012, 12:49
0
0

Похожие публикации


Наверх