онлайн казино Украины

Коментарі: У Криму повісилася 10-річна онука Джемілєва

Коментарі: У Криму повісилася 10-річна онука Джемілєва
Вчора, 13 серпня, в одному із сіл неподалік Феодосії, в сараї приватного маєтку знайшли повішену дівчинку, 2002 року народження. За попередніми даними, дівчинка вчинила самогубство.

Видання "Крим. Коментарі" повідомляє, що 10-річна загибла – онука голови меджлісу кримсько-татарського народу Мустафи Джемільова. У свою чергу, прес-секретар меджлісу Лілі Муслімова заявила, що повішена Джаніке Амет кіїзи Абдулджелілова є дитиною старшої доньки Джемільова Ельзари.

"Це нещасний випадок. Дівчинка вирішила налякати батьків… Вони поїхали на море, а її не взяли, тому що в морі стався викид і температура води впала. Мама попросила її посидіти вдома і почитати книжки. Дівчинка, ймовірно, вирішила налякати батьків, але це обернулося трагедією. Дівчинка була дуже сміливою. У три роки вже сама сиділа на коні", – каже Муслімова.

Ще вночі Джемільов поїхав до села Щебетівка, де померла дитина. За попередньою інформацією, дівчинку поховають сьогодні о 14:00.

Водночас, у міліції відзначають, що наразі за цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч.3 ст.120 (доведення до самогубства) Кримінального кодексу. Як відомо, санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Добавлено: 14-08-2012, 13:25
0
0

Похожие публикации


Наверх