онлайн казино Украины

Навіжені виборці: у рідному селі Мартинюка селяни вилами та бійкою захищали його честь

Навіжені виборці: у рідному селі Мартинюка селяни вилами та бійкою захищали його честьВ межах кампанії "Помста за розкол країни" активісти громадської організації "Відсіч" навідалися у село Адама Мартинюка Ветли Волинської області. Депутат проголосував "за" під час розгляду закону "Про засади державної мовної політики" № 9073.

"Ми здійснили туди дві поїздки, - розповіла активістка "Відсічі" Ольга Сало. – Під час першої ми роздавали людям листівки, клеїли афіші. Люди не надто сприймали нас. Мартинюка люблять у рідному селі. Бо там він проклав дорогу, провів газ, збудував поліклініку. Але чим далі від його села, тим більше нелюбов до нього. Бо сусідні села без газу. Через відкриття поліклініки у Ветлах закрили кілька поліклінік у інших селах. Проте акція проходила нормально, до поки не з'явився сільський голова. Вона почала кричати, підбурювати людей прогнати нас. Ті з вилами та сапками почали збиратися навколо нас. Таким чином змусили нас покинути село".

За словами Сало, другого разу активісти туди поїхали вже із представниками засобів масової інформації.

Та і цього разу акція зірвалася. Люди одразу накинулися на них.

"Це було щось жахливе, - сказала вона. – Найбільше здивував серед натовпу, який нас оточив, міліціонер. Він відмовлявся представитися і визнати, що є правоохоронцем. Хтось з місцевих накинувся на оператора і побив йому камеру. Священик найбільше підбурював народ. Але потім з жалю чи ще чогось шепнув нам не дискутувати з людьми, а чим швидше тікати. Бо мали приїхати якісь люди, які б раз і назавжди провчили б нас. Коли ми сіли в машину, один чоловік накинувся на машину. Бив по ній. Намагався вирвати древку. Але ми відступати не збираємося. Плануємо навідатися туди втретє".
Джерело: Gazeta.ua

Добавлено: 29-07-2012, 16:07
0
0

Похожие публикации


Наверх