онлайн казино Украины

«ЧВК» Атрошенка

«Захисник» Чернігова і «вірний патріот» України вже довгий час виношує наміри створити свою кишенькову армію. Ну, а як же бандиту з 90-х без силової підтримки?
Зовсім нещодавно на підтримку мера Атрошенка зібралися представники т.зв. «добровольчого формування Чернігова», на чолі з екс-прикордонником-корупціонером. І все, наче, гаразд, бо хлопці ж добровільно хочуть захищати свою країну (навіть форму одягли). Та якщо уважно придивитися до постатей у цій «банді», то дуже багато питань виникає до їх патріотизму.
Наприклад, «відважний» командир «мужніх» добровольців використовував власне службове становище у лавах ДПС для «кришування» перегону автомобілів на українсько-російському кордоні, за що з ганьбою вилетів зі служби. Пліч-о-пліч з ним поліціянти, яких вже 24-го вранці і духу не було у місті, бо на службових авто втекли до столиці, щоб пересидіти навалу окупантів. Вказане «добровольче» формування є зборищем колишніх судимих з різних куточків України. Чи на таких захисників заслуговує місто-герой Чернігів?
А найбільш голосним у шабаші напів добровольців на підтримку Атрошенка був, аж занадто розкручений та розпіарений у місті волонтер, що за декілька днів до того отримав подяку від мера. Чи не відробляв він таким чином «заслужену нагороду»?
Показово, саме ці люди зажадали виступити на підтримку «царька». Аж занадто багато запитань до цих добровольців, кого ж вони будуть захищати – державу чи гаманець пана мера?

  • 0
Добавлено: 26-01-2023, 14:11
0
566

Похожие публикации


Наверх