онлайн казино Украины

Міністерству у справах ветеранів – достойного керівника!

До нас звернулись представники громадських ветеранських організацій із проханням представити їхню думку з приводу призначення нового Міністра у справах ветеранів. Враховуючи, що пані Ірина Фріз, що обіймала посаду Міністра у справах ветеранів стала народним депутатом 9 скликання і ця посада на даний час стала вакантною, з’явились різні версії подальшого розвитку подій. Але точно відомо, що це міністерство залишиться, про що заявив Глава держави.

За словами колишнів воїнів саме Галаган Григорій Анатолійович, що останнім часом уже має досвід роботи у Міністерстві, має обійняти цю посаду. Чому саме він? Тому що, генерал-майор Галаган Григорій Анатолійович – високоосвічений, професійний фахівець, ветеран російсько-української війни, має статус учасника бойових дій. У квітні 2015 року був поранений під час виконання бойового завдання в зоні проведення антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей. За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність (один з небагатьох патріотів, який не зрадив Україну під час окупації Криму) військовій присязі нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня та орденом “Богдана Хмельницького” ІІІ ступеня. Має досвід побудови різних систем управління та керування людьми, який допоможе створити й в Міністерстві у справах ветеранів команду однодумців-професіоналів, які не зможуть використовувати це Міністерство у власних політичних, іміджевих або фінансових цілях.

При зустрічах ветеранів із Григорієм Анатолійовичем, що відбуваються по всій Україні, обговорюється багато питань щодо соціального забезпечення ветеранів та армійців, озвучуються багато нових намірів та планів.

Більш детально про самого Григорія Анатолійовича, його бойовий та життєвий шлях читайте у матеріалі censor.net.ua

  • 0
Добавлено: 30-08-2019, 15:01
0
730

Похожие публикации


Наверх