онлайн казино Украины

12 інвалідів та ветеранів війни отримали новенькі авто

12 інвалідів та ветеранів війни отримали новенькі авто Ключі від автомобілів ветеранам Великої Вітчизняної війни та інвалідам вручили 25 жовтня в залі Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

Знаковим назвав в.о. заступника голови облдержадміністрації Леонід Подоляк той факт, що відбувається вона напередодні великого свята – 68-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, адже серед отримувачів автотранспорту – 8 ветеранів та інвалідів Великої Вітчизняної війни.

- Останнім часом активізувалась робота по забезпеченню зазначеної категорії людей санаторно-курортними путівками, спецавтотранспортом, іншими технічними засобами реабілітації. Впродовж цього року в області вже видано 27 автомобілів. Сьогодні ми вручаємо ключі від ще 12-ти автомобілів саме тим, хто потребує найпильнішої уваги з боку влади – інвалідам Великої Вітчизняної війни, учасникам бойових дій на території інших держав та інвалідам з дитинства, - сказав Леонід Подоляк.

Він побажав присутнім та їх сім’ям здоров’я, щастя, всіляких життєвих гараздів і щоб такий довгоочікуваний автотранспорт став їм надійним помічником у побуті, дав надію на кращі перспективи.

Добавлено: 26-10-2012, 12:06
0
0

Похожие публикации


Наверх