онлайн казино Украины

В Євпаторії обирали кращого сантехніка

В Євпаторії обирали кращого сантехнікаЗа звання "найкращого" змагались 25 євпаторійських сантехніків. Спершу вони пройшли випробування на підприємствах, склали теоретичний іспит та показали себе у практичних завданнях.

Потім, 10 фіналістів демонстрували свою майстерність просто неба у центрі міста. Сантехніки-фіналісти ремонтували трубопровід, встановлювали фільтри та змішувачі. Змагались не на час, а на якість виконання. Робота звична. Адже після нещодавньої аварії на водогоні, через яку пів-міста лишилося без води, міняти крани та труби в будинках євпаторійців доводилось часто.

Городяни ж прийшли подивитись на сантехників не лише заради розваги.

“Подивитися, обрати кращого сантехніка, щоби потім викликати, якщо щось зламається”, - каже мешканка Євпаторії Наталя Мельник.

Кращий сантехнік отримав приз - 4 тисячі гривень, половину має намір витратити на інструменти. Кращих працівників комунальної сфери у Євпаторії обирають вже втретє. У минулі роки вже визначили кращого двірника та водія комунальної машини у місті. Наступного року шукатимуть кращого електрика.


Источник: http://24tv.ua

Политика Украина
  • 0
Добавлено: 14-03-2012, 12:43
0
218

Похожие публикации


Наверх