онлайн казино Украины

Гончарук: Президент - основний лобіст інвестицій в Україну

Президент Віктор Янукович є основним лобістом залучення іноземних інвестицій в українську економіку.

Про це написав радник Глави держави Андрій Гончарук у своїй статті для спільного проекту The New York Times News Service & Syndicate і "Сегодня Мультимедиа" - альманаху "Україна і світ 2012. Глобальний порядок денний", повідомляє прес-служба Президента.

"Президент України став фактично основним лобістом із залучення іноземних інвестицій в економіку країни. За попередніми підрахунками, тільки під час його візитів до Бразилії, В'єтнаму, Брунею, Сінгапуру, відвідування нашої країни лідерами КНР, Катару, Польщі, Литви вдалося досягти перспективних домовленостей про можливість залучення фінансових ресурсів на суму до 20 млрд доларів", - зазначив Гончарук.

Він підкреслив: завдання щодо посилення економічної складової в міжнародному співробітництві продиктоване вимогами підвищення конкурентоздатності національної економіки.

"З урахуванням цього ми прагнемо не лише розширювати торговельні зв'язки з традиційними партнерами, а й шукати нові ринки для української продукції. Переконаний, що робота в цьому напрямку буде ще активнішою", - запевнив радник Президента.


Источник: ukrinform.ua

  • 0
Добавлено: 25-01-2012, 12:39
0
246

Похожие публикации


Наверх