онлайн казино Украины

Головні заповіді щасливої жінки

Головні заповіді щасливої жінкиНіколи не чекайте, що хтось зробить вас щасливою. Джерело радості і гармонії ви повинні шукати в першу чергу в собі. Багато красунь вважають, що їхнє життя змінить на краще прекрасний принц, який одного разу прискаче на білому коні. Насправді, це ми, жінки, можемо змінити долю свого обранця і повернути її в те русло, яке потрібно. Для цього не обов’язково володіти якимись супер знаннями й уміннями, достатньо бути щасливою і ділитися цим джерелом благодаті зі своєю половинкою та близькими людьми. Але як знайти такий гармонійний душевний стан? Існує кілька «заповідей» щастя. Отже, про все по порядку.

Наш світ сповнений любові і добра – це головне переконання кожної щасливої жінки. Вона у всьому намагається знаходити щось хороше. Завжди усміхнена і привітна, готова підтримати, вислухати, поспівчувати, вселити впевненість і оптимізм. Звичайно, вона знає, що іноді життя підносить і неприємні сюрпризи, але не впадає у відчай і не сумує. Більше того, навіть у складній ситуації вона думає про інших, піклується про них, дарує ласку і тепло.

Щаслива жінка також знає, що найголовніше в її житті – сім’я, а все інше відходить на другий план. Ніяка кар’єра і гроші не зможуть замінити їй кохану людину і дітей. Правда, це зовсім не означає, що вона не повинна отримувати задоволення від роботи і відмовлятися від хорошого заробітку.

Будь-які зміни в кар’єрі – підвищення або зсуву, отримання або втрата роботи – все це вона сприймає зі спокоєм і впевненістю у своїх силах. Щаслива представниця слабкої статі ніколи не стане падати в істерику, надмірно пишатися, не буде зарозумілою або навпаки зовсім непоказною. Їй притаманні спокій і мудрість.

Крім того, щасливі люди знають, що секрет їхнього душевного стану полягає в позитивному мисленні та вмінні мріяти. Завжди чітко уявляйте, чого ви хочете від життя. Практикуйте перед сном програмування свого майбутнього. Можете фантазувати скільки завгодно, представляючи все в найдрібніших деталях, тільки бажання повинні бути позитивного настрою. Всесвіт не залишиться до вас байдужим і рано чи пізно відповість приємними «подарунками».

Дуже важливо не тільки налаштуватися на щасливе майбутнє, але і прикладати якісь зусилля для його здійснення. Дуже важливо навчитися раціонально використовувати свій дорогоцінний час. Розставте для себе пріоритети. Найважливіші справи ніколи не відкладайте на потім. Також не забувайте приділяти час собі коханій. Обов’язково щодня робіть щось корисне для своєї душі. І лише потім займайтеся дрібними турботами. Якщо ви будете слідувати цьому нехитрому плану, життя стане набагато цікавіше і разом з тим – гармонійніше.

Якщо відбуваються якісь неприємності, неважливо – великі чи маленькі – згадуйте прислів’я: «Все, що трапляється, – на краще». Погодьтеся, що деякі поразки у вашому житті виявлялися лише поштовхом до великих звершень. Рішення будь-якої проблеми залежить від вашого сприйняття цього світу. Когось звільнили з роботи і він на місяць закриється в квартирі і буде жаліти себе і ненавидіти весь світ. А хтось сприйме таку новину, як прекрасну можливість знайти більш оплачувану і цікаву роботу, з радістю занурившись в її пошуки.

Найчастіше жінки падаю в депресію і апатію через не сформовані відносин. Розставання з коханим часто прирівнюється до кінця життя. Зрозумійте, ви повинні бути щасливі, незалежно від того, зустрічаєтеся, живете з кимось або самотні. Замість колишнього чоловіка завжди з’явиться хтось новий. Звичайно, якщо не сидіти вдома, сховавши обличчя в подушку і ридаючи на всю квартиру. Сприймайте розрив відносин, як очікування чогось нового і прекрасного. Якщо той, хто був поруч, не зміг уберегти ваші почуття, відпустіть його і закрийте за ним «усі двері». «Мене чекають нові зустрічі і пригоди», – ось про що варто думати в такі хвилини.

Завжди будьте впевнені в собі. Навіть якщо ви знаєте, що далекі від ідеалу, все одно любіть себе такою, яка ви є. Адже представників сильної статі притягує не стільки краса, скільки тверда впевненість жінки у своїй привабливості. Крім того, хто вам заважає бути неперевершеною? Займайтеся собою кожен день, щоб бути най-най.

В першу чергу в досягненні гарних форм вам допоможуть заняття в спортзалі. Запишіться, наприклад, на фітнес або аеробіку. Не втрачайте можливості зайвий раз прогулятися в парку або пройтися пішки зайву зупинку. Почастіше вибирайтеся сім’єю на пікніки. Свіже повітря і регулярні фізичні навантаження допоможуть вам виглядати на кілька років молодшою.

Відчувати себе красунею ви зможете лише в тому випадку, якщо будете правильно харчуватися. Всі знають, що головний ворог ідеальної фігури – смачна їжа у великих кількостях. Щаслива жінка не сидить постійно на дієтах, вона знає, що і коли можна з’їсти і з користю, і в задоволення.

Добавлено: 22-08-2012, 11:55
0
0

Похожие публикации


Наверх