онлайн казино Украины

ТОП 5 нот жіночих парфумів для зими

Взимку всім хочеться насолоджуватися насиченими та теплими ароматами, що неодмінно подарують гарний настрій. Інтернет-магазин Yves Rocher пропонує купити парфуми жіночі для холодної пори року і не тільки. Для виробництва цієї вишуканої парфумерії використовуються рослинні активні компоненти, які й забезпечують неперевершений аромат і високу якість продукції. Yves Rocher – це великий вибір ароматів, безплатне доставлення та подарунки у вдячність до замовлення.

При виборі зимових парфумів варто пам’ятати, що чутливість нюхових рецепторів знижується під час зимових холодів. Також низька температура пришвидшує випаровування запаху. Тож це призводить до того, що взимку слід вибирати глибокі та насичені аромати.


Мускусні жіночі парфуми



Такий компонент, як мускус, може стати частиною солодких, пудрових, пряних або деревних ароматів. Здавна використовувався природний мускус, тож вартість парфумів була досить високою. Винахід синтетичного аналога дозволив значно знизити вартість мускусної парфумерії, зробити її більш доступною. Вибирайте яскраві та теплі зимові аромати на основі мускусу.

Шипрові жіночі парфуми



Здавна поєднання бергамоту, дубового моху, шкіри, пачулі, сандалу та ладану належало до чоловічої парфумерії, в 1917 році з’явилась незвичайна жіноча композиція Chypre, яка стала дуже популярною. Тож тепер жінки дуже полюбляють шипрові парфуми, адже вони незвичайні та яскраві. Це досить важкі композиції, тож вони підійдуть для холодного сезону в якості вечірніх ароматів.

Східні жіночі парфуми



Ці насичені тягучі аромати найчастіше базуються на амбрі, вона забезпечує дуже високу стійкість. Також у східних композиціях використовують:
  • ваніль;
  • ладан;
  • уд;
  • спеції;
  • пряні компоненти.

Взимку такі аромати створюють солодкуватий теплий кокон і підіймають настрій.

Парфуми з деревними акордами



Деревні акорди, а також мох асоціюються з теплом, затишком, каміном, що палає. В таких композиціях використовуються нотки м’якого кедра, дуба, сандалу. Деревні нотки надають аромату густоту та забезпечують неперевершений шлейф, який може триматися до 10 годин.

Цитрусові жіночі парфуми



Композиція з соковитими цитрусами асоціюються зі спекотним літом, але і взимку вони стануть у пригоді. Нотки мандарину, неролі, бергамоту є початковими акордами багатьох ароматів для холодного сезону, адже асоціюються з зимовими святами.

  • 0
Добавлено: 16-01-2023, 10:48
0
153

Похожие публикации


Наверх