онлайн казино Украины

Дитячі підгузки – краще, комфортніше та безпечніше традиційних пелюшок


Підгузки відносяться до категорії товарів для догляду за дітьми. Їх використовують iз перших днів життя та до 3-4 рокiв. Серед очевидних переваг варто виділити відсутність необхідності частої зміни пелюшок, а також високий рівень комфорту для дитини. Після використання підгузник знімається та утилізується, а замість нього одягається новий. Це особливо актуально для немовлят, тому що в перші тижні життя дитина випорожнюється до 20 разів на добу.
У нашому каталозі представлені дитячі підгузки від провідних світових брендів за найкращими цінами. Ви зможете замовити потрібні товари онлайн із швидкою доставкою по всій території України.

Підгузок чи пелюшка – що краще?



Історія цього винаходу почалася ще 1965 року, коли були запатентовані одноразові підгузки американського бренду «Pampers». Продукція вийшла дуже затребуваною і не мала аналогів довгий час, тому назва компанії швидко стала називним ім'ям. Навіть зараз багато хто називає дані вироби «памперсами», хоча подібні товари випускають десятки виробників по всьому світу.
Підгузки стали настільки популярні, що багато молодих матерів категорично не хочуть використовувати класичні тканинні пелюшки, вважаючи їх пережитками минулого.
Ключові переваги використання одноразових підгузків:
- простота та зручність;
- можна використовувати з перших днів життя малюка;
- ефективне вбирання рідини;
- захист шкіри дитини;
- не сковують рухи малюка (особливо актуально для активних дітей);
- збереження сухості протягом кількох годин.
Крім того, безперечною перевагою є той факт, що мама приділятиме малюку набагато більше часу і зможе спокійно займатися іншими справами, замість нiж прати пелюшки.
Прихильників використання пелюшок також досить багато. Серед переваг вони називають можливість «тугого» сповивання дитини по руках та ногах, відсутність синтетичних матеріалів, неможливість прояву подразнень та інші фактори. За заявою провідних педіатрів, всіх проблем з підгузками, на які вказують шанувальники класичного сповивання (розвиток інфекції, подразнення, «шкіра, що не дихає» та інше) можна легко уникнути шляхом правильного підбору одноразового підгузка, а також дотримання елементарних правил гігієни.
При виборі підгузків необхідно звернути увагу на вагу дитини, матеріали, анатомічні особливості та інші моменти. Відповідно до загальноприйнятої світової класифікації, основним критерієм вибору підгузка є не вік дитини, а її вага. Всі виробники вказують значення в кілограмах на упаковцi, але деякі бренди мають власну додаткову типорозмірну сітку, яка також прив'язана до маси тіла. Для старших дітей є спеціальні серії з анатомічним кроєм – окремо для хлопчиків і для дівчаток.
Якісний підгузник і дотримання елементарних правил гігієни не тільки забезпечать комфорт дитині, але й подарують матері додатковий час, який вона може витратити з більшою користю, ніж прання пелюшок.

  • 0
Добавлено: 10-08-2022, 14:35
0
344

Похожие публикации


Наверх