онлайн казино Украины

"ВКонтакті" визнав права геїв

"ВКонтакті" визнав права геїв
Адміністрація популярної соціальної мережі "ВКонтакті" надала своїм користувачам можливість вказувати у профілі одностатеві відносини.

Тепер, при виборі статусів “закоханий”, “все складно”, “зустрічаюся” користувачі можуть вказувати в якості партнера особу своєї статі. Однак у статусах “одружений” або “заміжня” такої можливості поки що не надається.

Нещодавно правозахисна організація “Веселкова асоціація”, яка захищає представників нетрадиційної сексуальної орієнтації почала вимагати від адміністрації "ВКонтакті" дати можливість вказувати одностатеві відносини в пункті “сімейний статус”. Також сексуальні меншини хотіли отримати спеціальні позначки у профілі, які мали б вказувати на їхню орієнтацію.

Раніше, представники адміністрації "ВКонтакті" посилалися на Сімейний кодекс РФ, згідно з яким, шлюби дозволені лише між представниками різних статей.

Варто зауважити, що на початку липня, позначка у профілі, яка вказує на одностатевий шлюб, з'явилася в соціальній мережі Facebook.

До слова, з грудня 2011 року у Великобританії геям дозволили проводити реєстрацію шлюбів у церквах. Однак, у змінах до закону не вимагається змушувати церкви проводити такі обряди.

Добавлено: 4-08-2012, 13:16
0
0

Похожие публикации


Наверх