онлайн казино Украины

У США чоловік прикидався покійною матір’ю, щоб відсудити будинок

У США чоловік прикидався покійною матір’ю, щоб відсудити будинокМешканець Нью-Йорка, який прикидався своєю покійною 77-річною матір’ю, був визнаний винним у шахрайстві.Тепер йому "світить" 83 роки позбавлення волі.

"Щоб бути схожим на матір він використовував помаду, доглядав за нігтями і навіть використовував кисневий балон", — повідомили у прокуратурі Нью-Йорка.

51-річного Томаса Паркіна визнали винним в одинадцяти кримінальних статтях, таких як шахрайство, крадіжки, неправдиві свідчення та інші. Крім шахрайства з нерухомістю, Томас Паркін і його спільник переводили в готівку чеки на соціальне забезпечення своєї матері щомісяця протягом шести років. Таким чином їм вдалось вкрасти 44 тисяч доларів.

Дев’ять років тому — у січні 2003 року, — за дев’ять місяців до смерті матері, Паркін продав свій будинок в Нью-Йорку на аукціоні викупу. Через деякий час він разом зі спільником спробував відсудити будинок у нового власника — під ім’ям своєї покійної матері.

Томас Паркін підробляв документи, щоб виглядало, ніби його мати жива. Він навіть зустрівся з окружним прокурором для обговорення своєї ситуації.

"На зустрічі слідчі побачили Паркіна, одягненого як його 77-річна мати. Він був у червоній кофтинці, з косметикою на обличчі і дихав через кисневий балон", — йдеться у повідомленні.

Суд над Томасом Парікним відбудеться 21 травня. Його спільник вже визнав себе винним і був засуджений до трьох років позбавлення волі.

  • 0
Добавлено: 8-05-2012, 15:05
0
154

Похожие публикации


Наверх