онлайн казино Украины

США: студент, якого забули у камері, подасть на поліцію у суд

США: студент, якого забули у камері, подасть на поліцію у суд24-річний студент зі США Деніел Чонг, якого поліція затримала під час рейду проти наркоторговців, провів п’ять днів у камері в’язниці без їжі, води і доступу в туалет.

Як повідомило Управління з боротьби з наркотиками, поліцейські просто забули студента у камері, хоча раніше обіцяли відпустити його. Представник УБН Емі Родерік підтвердила, що студента залишили в камері помилково. Адвокат Чонга Юджин Айрдейл заявив про намір добиватися виплати компенсації за подію.

Чонга затримали 21 квітня разом із ще вісьмома підозрюваними. Людей затримали у кампусі Університету Каліфорнії в Сан-Дієго, студентом якого є Деніел Чонг. Жодних звинувачень йому не висунули. Співробітники поліції, за словами Чонга, сказали, що відпустять його. Однак замість цього його посадили в камеру, в якій не було вікна. Він кричав, проте його не почули. Як розповів Чонг, в камері він змушений був пити власну сечу.

Студента знайшли 25 квітня і доставили в лікарню зі спазмами, зневодненням та пошкодженням легені. Крім того, він вдихнув білий порошок, який випадково опинився в камері. Пізніше з’ясувалося, що це був наркотик метамфетамін.

  • 0
Добавлено: 3-05-2012, 13:58
0
145

Похожие публикации


Наверх