онлайн казино Украины

Влада Москви не дозволила провести опозиційний мітинг 6 травня

Влада Москви не дозволила провести опозиційний мітинг 6 травняМосковська влада відмовила опозиційним силам у проведенні 6 травня мітингу "За чесну владу" на Манежній площі або площі Революції у російській столиці.

Московська мерія розглядала кілька варіантів місця проведення мітингу, повідомив керівник департаменту регіональної безпеки Олексій Майоров.

"Надійшла заявка від групи громадян на чолі з Марком Гальперіним на проведення мітингу з 19:00 до 21:00 на Манежній площі або Площі Революції. Ми прийняли рішення відмовити їм у зв’язку з тим, що не прийшли до взаєморозуміння за місцем проведення акції", — сказав Майоров.

Чиновник додав, відмова пов’язана з тим, що 6 травня в центрі міста повинна пройти генеральна репетиція Параду Перемоги і якісь заходи з "підготовки до інавгурації президента". Представник мерії також повідомив, що прихильникам опозиції було запропоновано провести акцію в іншому місці, але вони відмовилися. Крім того, за словами Олексія Майорова, в прокуратуру було направлено повідомлення з проханням проінформувати організаторів акції про те, що в разі її проведення вони порушать закон.

Як повідомляє агентство Рідус, на сторінці заходу в соціальній мережі Facebook своє бажання вийти на Манежну площу увечері 6 травня висловили понад дві тисячі людей.

  • 0
Добавлено: 3-05-2012, 13:56
0
178

Похожие публикации


Наверх