онлайн казино Украины

Опозиційні депутати відмовилися слухати Путіна через "хамство"

Опозиційні депутати відмовилися слухати Путіна через "хамство"Депутати російської Держдуми від фракції "Справедлива Росія" покинула зал засідання після відповіді Володимира Путіна на питання про ситуацію з виборами в Астрахані.

Як написав у твіттері депутат Ілля Пономарьов, команду піти дав лідер партії Сергій Миронов. За словами парламентарія, рішення вийти було прийнято "через хамство Путіна".

Путін порадив екс-кандидату в мери міста Олегу Шеїну, голодуючому з вимогою скасування підсумків виборів, звертатися в суд. За його словами, ні у прем'єр-міністра, ні президента немає повноважень щодо скасування результатів голосування.

"Якщо порушення такі, які можуть поставити самі результати під сумнів, то тоді, відповідно, суд повинен прийняти рішення по скасуванню. Але якщо суд не знайде підстав для цього, значить, потрібно буде погодитися з результатами", – уклав він.

Як заявив Путін, про голодування Шеїна він знає близько тижня: "Мені говорив Сергій Михайлович (Миронов – 24)". У той же час, відзначив прем'єр, він не в курсі деталей.

"Я дивився сьогодні блок новин (не пам'ятаю, на якому каналі)", – розповів він про джерело інформації. Хоча вчора його прес-секретар заявив, що "Володимир Путін отримує повну інформацію про ситуацію в Астрахані з питання".

Опозиційні депутати обурені ситуацією з виборами в Астрахані, де вже 27-ий день голодує екс-кандидат на пост міського голови Олег Шеїн. За даними "Справедливої Росії", результати в протоколах спостерігачів значно відрізняються від даних Центрвиборчкому.

  • 0
Добавлено: 11-04-2012, 14:43
0
276

Похожие публикации


Наверх