онлайн казино Украины

Наркота – бідонами!

Наркота – бідонами!На Чернігівщині вилучено велику партію особливо небезпечного наркотичного засобу – марихуани - два 40-літрових бідони, заповнені пакетами з марихуаною, загальною вагою майже 9 кілограмів.
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.
У ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого ВБНОН УМВС України в Чернігівській області за ч. 3 ст. 307 КК України за фактом незаконного обігу наркотичних засобів, проведено, визначені процесуальним керівником першочергові слідчі заходи, зокрема, обшуки в осіб, причетних до торгівлі наркотиків, і місць нелегального їх зберігання.
В результаті виконання вказівок прокурора під час обшуку у громадянки Світлани Я. вилучено майже кілограм речовини схожої на марихуану. Після цього в одному з сіл Новгород-Сіверського району в спеціально обладнаних схованках знайдено два 40-літрових бідони, заповнені пакетами з марихуаною, загальною вагою майже 9 кілограмів.
На даний час трьох мешканців Чернігівської області, які обґрунтовано підозрюються у збуті наркотичних засобів в особливо великих розмірах, затримано, судом за клопотання прокуратури, їм визначено запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове слідство триває.

Добавлено: 14-01-2014, 08:37
0
0

Похожие публикации


Наверх