онлайн казино Украины

Як підлітки «граються»

Як підлітки «граються» «Напишіть, як «граються» підлітки. Моєму синові хірурги сім поранень на голові зашили, ще два на бровах і одне на підборідді. Десять поранень! – повідомила «Чернігівщині» жителька обласного центру Катерина Булова.

За словами жінки, троє підлітків скоїли немотивований напад на її сина після 20-ї години 23 вересня. Він був зі своєю цивільною дружиною. Нападники не вимагали ні телефону, ні грошей, ні «закурити» – нічого.

«Зразу почали бити. Шкіряна куртка – у дірках. Багато крові втратив. Та я ж не лише за сина переживаю Може, він не перший? А скільки ще там людей можуть побити?» – запитує стурбована мати.

Побитого Володимира відвідую у нейрохірургічному відділенні Чернігівської обласної лікарні на четвертий день після інциденту. На лобі й обличчі – кілька рваних ран, щедро змащених «зелінкою». Видно, що з рубців місцями стирчать нитки. Під очима – синці. На голові волосся місцями вистрижене до шкіри – там теж оброблені рани. Пацієнт виглядає занадто «яскраво», щоб його фото публікувати на сторінках пристойної газети.

– Намагалися скоротити шлях до мікрорайону Шерстянка, – розповідає постраждалий. – У кінці оптового ринку, що за Привокзальним, є ворота. Людина може пройти крізь них. Щойно я нахилився, щоб там пройти – отримав ззаду удар кийком в голову. І почали лупити, удари посипалися один за одним. Дружина підскочила до мене, так і їй дісталося. Їх було троє.

– Пики їхні запам'ятали?

– Ні. Уже темніло. Кров почала заливати очі. На вигляд одному років 16, а інші – зовсім шмаркачі. Мабуть, ще у 5-6 класах школи. Може, таких наслідків і не було би, якби не перший удар ззаду. Потім дружина викликала «швидку», мене привезли сюди, усі ці «діри» позашивали.

– Може, вони там зазвичай і гуляють?

– Не знаю. Ходили там не часто, «зрізали» іноді.

– Що каже лікар, поранення глибокі?

– Череп, дякувати богові, цілий. Але «дірок» вистачає…

Міліціонери приходили до лікарні «провідати» побитого. Занотували показання, пішли. Як повідомив «Чернігівщині» співробітник центру громадських зв'язків УМВС України в Чернігівській області Борис Коновченко, порушена кримінальна справа і займається нею відділ кримінальної міліції у справах неповнолітніх Новозаводського відділу міліції. Також, за його словами, раніше на постраждалого були складені кілька протоколів про адміністративне правопорушення – розпиття спиртного.

За словами Володимира, того вечора п'яним він не був. Лише «перехилив» кухоль пива, наслідків чого зовні й не помітиш. Що спровокувало нападників – невідомо. Мабуть, «граються». А якщо це лише «квіточки», то які ж будуть «ягідки», коли «діточки» виростуть?

Добавлено: 12-10-2012, 12:10
0
0

Похожие публикации


Наверх