онлайн казино Украины

У біатлоністки струс мозку і зламана ключиця

У біатлоністки струс мозку і зламана ключицяУкраїнська біатлоністка отримала серйозні травми через виїзд на тренувальну трасу автомобіля. Авто з молодими людьми практично збило чемпіонку Європи та одну з найсильніших юних спортсменок України Ірину Варвинець.

В Ірини струс мозку і зламана ключиця. За оптимістичними прогнозами, якщо не буде ніяких ускладнень, вона зможе повернутися до тренувань не раніше ніж через півтора-два місяці.

Як розповіла спортсменка, травми вона отримала через те, що намагалася ухилитися від машини.

- Я їхала зі спуску, і побачила попереду себе машину. Зупинитися вже було неможливо, тому я вирішила згорнути в траву, і впала, зламавши ключицю. Спочатку я подумала, що зможу проїхати, і розминутися з автомобілем, але машина була з причепом, тому зробити це не вдалося, - розповіла біатлоністка.

Особистий тренер Ірини Варвинець вважає, що захист спортсменів треба посилити.

- У цьому є недоробка. Саме в тому, що ця лижеролерна траса погано захищена від можливості проїзду транспорту. Хоча там є рів і заборонні знаки, щоб туди не заїжджав сторонній транспорт. Але все одно нерідко люди, які прагнуть поїхати на відпочинок, в ліс, нехтують цією забороною. Звичайно, захист спортсменів на майбутнє треба посилити - хоча б поставити якусь огорожу. Тим більше, що це - не перший випадок подібних інцидентів. Причому кілька років тому Тетяна Водоп'янова отримала подібну травму абсолютно в тому ж місці, де зараз травмувалася Іра, - заявив Микола Зоц.

Добавлено: 4-10-2012, 11:09
0
0

Похожие публикации


Наверх