онлайн казино Украины

ДАІ та скутеристи вчили дітей

ДАІ та скутеристи вчили дітейПро це повідомляє прес-служба управління Чернігівського ДАІ на чайті Чернігівської міліції КОП.

Відпочинок зазвичай пов'язаний з перебуванням дітей на вулицях та у дворових територіях, з підвищенням небезпеки їхнього травмування.

Тому працівники ДАІ виїздять до міських мікрорайонів, до оздоровчих та інших дитячих закладів, де проводять імпровізовані «Уроки безпеки руху».

Вони роз'яснюють дітям особливості безпечної поведінки пішохода та велосипедиста, користувача роликових ковзанів або іншого подібного знаряддя.

Все це відбувається у цікавій та захопливій формі, та від того пізнавальна цінність заходу лише зростає.

Представники Чернігівського скутер-клубу, в свою чергу, продовжили своєю участю в цьому заході благодійницьку програму клубу, розпочату торік відвідинами школи-інтернату в селі Черешеньки Коропського району.

Тоді основний наголос було зроблено на врученні приємних та корисних подарунків, то цього разу представники організованої частини скутеристів Чернігова використали спілкування з дітьми ще і як добру нагоду виховати дисциплінованих сусідів по транспортному потоку. Адже не виключено, що багато хто з сьогоднішніх підлітків, підрісши, стане активним користувачем мототехніки.

Дружня розмова, перегляд агітаційних мультфільмів з правил безпечної поведінки на дорозі, спільне прийняття всіма присутніми «Клятви пішохода» і навіть детальний огляд елементів захисного екіпірування сучасного водія мототехніки виявилися лише першим етапом цікавої і насиченої подіями зустрічі.

У дворі на малечу чекало знайомство з патрульним автомобілем Державтоінспекції та спеціальними засобами, які використовує ДАІ під час несення повсякденної служби. І нарешті - очікуване з нетерпінням катання на моторолерах усіх охочих, яке було проведене у мальовничій центральній частині села, немовби спеціально облаштованій для подібних заходів.

Зустріч з гостями неодмінно стане незабутньою для дітлахів. І хочеться вірити, що запам'ятають вони не тільки відчуття безмежної радості, яка вирувала тоді на подвір'ї дитячого реабілітаційного центру, а й цінну інформацію, здатну врятувати їх від багатьох дорожніх небезпек.

Від пізнання і розваг відбувся перехід до вручення допомоги закладові. Свою частку приємних та корисних подарунків підготували як представники Державтоінспекції, так і чернігівські скутеристи.

Зокрема, центр отримав комплект друкованої продукції для облаштування куточка з питань безпеки дорожнього руху та по тематичній книжці-розмальовці на кожного малюка, чимало комплектуючих до комп'ютерної техніки, іграшки, солодощі та дитячий одяг.

Подароване спортивне знаряддя випробували відразу ж, у ході товариської волейбольної зустрічі між командами господарів та гостей.

Персонал закладу визнає, що співробітництво з управлінням ДАІ давно було на часі, і сподіваються на його продовження.

Між тим пропагандисти Державтоінспекції разом з активом Чернігівського скутер-клубу вже вибудовують плани подальших спільних заходів.

  • 0
Добавлено: 26-06-2012, 11:11
0
334

Похожие публикации


Наверх