онлайн казино Украины

Борговий зашморг чоловіка потрапив на вагітну і багатодітну жінку

Борговий зашморг чоловіка потрапив на вагітну і багатодітну жінкуЗа тиждень до пологів без даху над головою може опинитися багатодітна жінка. Вже кілька місяців вона отримує листи від колекторів з вимогою звільнити квартиру власну квартиру, йдеться в сюжеті ТСН.

Поштою прийшло й рішення суду про стягнення боргу в 300 тисяч гривень з її чоловіка.

"Лякає, що дитина народиться, а йти на вулицю з новонародженою дитиною та цими трьома… Мені нема куди йти", - каже Євгенія Олефіренко.

Родичів у неї немає, тому й допомоги чекати немає від кого. Що чоловік по вуха у банківських боргах, Євгенія дізналася, коли прийшов перший лист від колекторів.

Каже, вони дзвонили, приходили, залякували та вимагали звільнити заставне майно — однокімнатну квартиру. Сплатити заборговані 300 тисяч гривень Євгенія не може.

Натомість її чоловік накивав п'ятами, щойно дізнався, що дружина чекає на четверту дитину. "Він не може знайти виходу, він у депресії. Ну, а я в депресію впадати не можу, я ж постійно при дітях. Так тільки, вночі прокинуся – поплакати", - бідкається багатодітна матір.

У виконавчій службі заспокоюють – Євгенія ще може встигнути повернутися з пологового будинку до свого житла. Бо в них поки що немає рішення суду про виселення матері з дітьми із квартири. "Виконавчі служби проводять роботу по розшуку іншого рухомого і нерухомого майна боржника. Адже на даному етапі виконавчого документу про стягнення заборгованості у вигляді іпотеки у відділі нема", - каже заступник керівника Центрального відділу ДВС у Чернігівській області Сергій Дмитрієв.

Допомагати родині взялися соціальні служби. Та заселити всіх у кризовий центр не можуть, бо немає вільних місць. Євгенії пропонують підібрати будинок у селі, сплативши за нього 10 тисяч гривень, які мама отримає після народження дитини. Юристи ж пропонують Євгенії ще поборотися за квартиру та довести угоду кредитування недійсною.

Договір порушує інтереси трьох дітей, які проживали в заставній квартирі. "Батько прийняв самостійне рішення без врахування інтересів дітей. Вона може, як матір, захищаючи інтереси дітей, позиватися до батька та банку, щоб визнати ці договори недійсними", - вважає юрист Роман Романов.

Але це допоможе лише відтягнути дату виселення, кажуть фахівці. Тому й вони радять родині підшукати нове житло.

  • 0
Добавлено: 25-06-2012, 12:14
0
174

Похожие публикации


Наверх