онлайн казино Украины

Незадеклароване майно: Атрошенко прокоментував звинувачення

Незадеклароване майно: Атрошенко прокоментував звинуваченняНезадекларованого майна і грошей на понад 2 мільйони 800 тисяч гривень виявило у міського голови Чернігова Владислава Атрошенка Національне агентство з питань запобігання корупції. Про це стало відомо з прес-релізу НАЗК.

Про виявлені правопорушення агентство має повідомити Національне антикорупційне бюро. Що про звинувачення антикорупційних органів думає сам Владислав Атрошенко - коментар взяли журналісти UA:Чернігів.

Дві земельних ділянки та квартиру, що належать дружині, а також гроші, позичені третім особам: все це, за результатами перевірки НАЗК, не вказав міський голова Чернігова Владислав Атрошенко у декларації за 2016 рік. Всього – на суму понад 2 мільйони 800 тисяч гривень. Про те, що НАЗК виявило у нього в декларації недостовірні відомості, дізнався від журналістів.

- Якщо навіть зараз мене наручниками прикувати до батареї, я 90% відомостей, назв підприємств, активів можу не назвати. Тому що вже, мабуть, 10 років, може, більше мої декларації готують бухгалтери відповідних підприємств і зводить моя довірена особа і цим займається юрист. Цю інформацію я зараз їм надам. Безумовно, мети приховати квартири дружини, якісь земельні ділянки, не показати, приховати їх від податків чи від НАЗК жодним чином мети немає. Зараз зробимо уточнення. Сума, яку ви назвали, в принципі, вона не є для мене якоюсь космічною. Я для себе вважаю це технічним питанням. Якщо є якісь запитання, ми їх уточнимо. Якщо є там якась міра покарання, значить відповідно понесемо цю міру покарання за недостовірно надану інформацію, - сказав Атрошенко.


За словами Владислава Атрошенка, він не знає, про які земельні ділянки йдеться у повідомленні НАЗК.

  • 0
Добавлено: 18-09-2019, 11:18
0
657

Похожие публикации


Наверх