онлайн казино Украины

В Чернігові викрили групу наркоділків

Як інформує сайт kyiv-city.com, Новозаводський районний суд Чернігова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці двом активним учасникам групи наркоділків. Троє інших зловмисників, серед яких і жінка, перебуватимуть під домашнім арештом.
Як уже повідомлялося, поліція Чернігівщини затримала п'ятьох наркоділків. Вони особливо великих розмірах виготовляли та розповсюджували амфетамін на території Чернігівщини.
Поліція провела велику кількість санкціонованих обшуків, під час яких виявила та вилучила більше кілограма амфетаміну, який за цінами «чорного» ринку оцінюється у півмільйона гривень.
Новозаводський районний суд Чернігова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці двом активним учасникам групи наркоділків. Троє інших зловмисників, серед яких і жінка, перебуватимуть під домашнім арештом.
На даний час Слідчим управлінням ГУНП в Чернігівській області розслідується кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) - карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
За матеріалами Сектора комунікації поліції Чернігівської області

  • 0
Добавлено: 23-12-2017, 19:08
0
14 347

Похожие публикации


Наверх