онлайн казино Украины

Одинадцять Маловідомих Подій, На Які Можна Зробити Ставку


Хоча ставка на коней або футбольний матч у прямому ефірі може бути нормальною, чи знаєте ви, що можете робити ставки на низку дивних і чудових подій онлайн на сайті nwe.com.ua?
Деякі з них відносно звичайні, наприклад, хто може виграти реаліті-шоу на виборах або який фільм отримає призи на церемонії нагородження. Однак є також деякі набагато більш еклектичні можливості, якщо ви хочете зробити ставку на дивні та чудові події, які можуть статися (теоретично).

Чи є життя на Марсі?


Можливо, Девід Боуї не отримав відповіді на запитання, але це не завадило людству постійно замислюватися, чи самотні ми, чи ні. Нещодавні розслідування та розслідування можливого розміщення НЛО в США переорієнтували наші уми на цю тему. І якщо є громадський інтерес, букмекери завжди будуть раді запропонувати певні коефіцієнти. Отже, хоча ми, мабуть, погоджуємося з тим, що Йеті найближчим часом не зателефонує додому, існують шанси на такі речі, як:
  • Хто переможе у війні людей проти прибульців?
  • Кого зі знаменитостей прибульці викрадуть першим
  • Де висадяться прибульці та в яку країну вони попрямують?

Метеори, що прибувають


Можна зробити ставку на те, що метеор вдариться на Землю і спричинить масове знищення. Ніхто не впевнений, який сенс буде перевести цю ставку в готівку, оскільки гравець не зможе її витратити. Однак, якщо вам хочеться, ви можете зробити ставку на метеорит, який вдарить у Букінгемський палац до кінця 2023 року. Шанси на те, що це станеться, невеликі, але якщо ви вважаєте цю перспективу цікавою, ви, ймовірно, знайдете букмекера, який візьме вас гроші.

Вишукані вечері



Якщо останні дві категорії ставок стосувалися ймовірності того, що щось незрозуміле станеться або не станеться, то ставки на реаліті-шоу є певністю. Хтось переможе; майстерність приходить у вирішенні, хто це буде. Найпопулярнішим телешоу для австралійських гравців, на яке можна робити ставки, є Майстер Шеф. Початківцям радимо ознайомитися з порадами експертів щодо ставок, тоді як більш досвідчені гравці можуть пробитися прямо до найкращих букмекерів.

Не завжди все гладко


Драма, яку ми бачимо на телеекранах, також може розгортатися за кадром, і ви можете робити ставки на те, хто зі знаменитостей і телезірок розлучиться. З огляду на таку кількість знаменитих пар, які все своє життя розігрують у пресі, соціальних мережах і реаліті-шоу, мало бути відносно легко передбачити, чиї стосунки зазнали краху. Будь-хто, хто стежить за плітками про знаменитостей, міг би легко заробити гроші на чужому розриві. Це може надати абсолютно нового значення двосторонній ставці.

Бурхливі часи


Бурхливі часи настають не лише через розпади знаменитостей. Погода також може бути популярною для деяких людей, на яку можна робити ставки. Як ви думаєте, шматок водорості, що висить біля ваших дверей, є хорошим показником наближення погоди? Ви думаєте, що ви знаєте, коли буде грім і блискавка або невластива спека чи холод? Якщо так, ви можете отримати шанси на майбутні погодні умови та отримати гроші, навіть якщо вас спіймають без парасольки. Однак, якщо ви добре вмієте передбачати погоду, ви завжди знатимете, коли взяти свій із собою.

Носіння дружин


Ну, для ставок на цю подію потрібні двоє для танго. У Сонкаярві, Фінляндія, щорічно проводиться Чемпіонат з носіння дружин, де чоловіки переносять своїх дружин на відстань приблизно в три футбольні поля якомога швидше. Усі учасники змагань одягнені в шоломи та ремені та тренуються до заходу. Ставки зроблені, і ця дивна подія приваблює хорошу аудиторію та великий інтерес – і хоча можна припустити, що він із найлегшою дружиною стане чемпіоном, це не завжди так.

Хтось сказав сир?


Якщо ви вважаєте, що носіння дружини є ексцентричним, зачекайте, доки ви не почуєте про щорічні змагання з розкачування сиру, які відбуваються в Глостері, Англія. Гонитва за сиром з крутого пагорба, можливо, почалася як регіональна гонка, але тепер це міжнародна розвага, а Cooper's Hill Cheese Rolling — найбільша подія в класі. Тисячі учасників женуться за величезними сирами по крутому схилу. Якщо є гонка, є потенційний переможець. Там, де є потенційний переможець, є можливість зробити ставку.

Деякі люди вважають за краще їсти сир



Замість того, щоб бігати за сиром, конкурентні їдці намагаються з’їсти якомога більше його та всіляких інших харчових продуктів. Спортивні букмекерські заклади пропонують ставки на змагання з харчування, які проводить Major League Eating. Одним із найпопулярніших є конкурс поїдання хот-догів Натана. Ви можете зробити ставку на те, скільки хот-догів з’їсть учасник, а також на те, чи вирве його, чи ні. Вам знадобиться міцна статура, щоб витримати нерви та провести чистку в секторі.

Фінансові та економічні ставки


Якщо змагальна їжа звучить дещо погано, ви можете зробити ставку на щось інше, що нестабільне, але потенційно менш брудне. Багато людей стверджують, що фондовий ринок вже є формою ставок, тому можливість робити ставки на фінансових та економічних ринках може здатися трохи дивною. Однак букмекери приймають ставки на прогнозування економічних ф’ючерсів або навіть обвалу фондового ринку. Багато людей вважають, що фінансові ставки, як і ставки на блекджек, пов’язані з ймовірністю.

Політичні ставки


Поширені політичні ставки, і ви можете робити ставки на те, хто стане лідером країни або коли розпаде охоплена війною країна. Можна навіть зробити ставку на те, кого з політичних діячів заарештують до кінця року чи хто з арештованих висуне обвинувачення. Більшість людей роблять ставку на свою «власну команду», але витриманий політичний аналітик може очистити цю арену, оскільки політичні події можна назвати одними з найлегших. Політичний наркоман може опинитися в грошах, навіть якщо обрані чиновники не є тими, кого вони вибирають.

Нехай ваш Бог буде з вами


Релігійні ставки можуть здатися суперечливими у термінах; однак це не заважає цьому статися. Багато букмекерських контор пропонують шанси на те, ким буде наступний Папа Римський і яке ім’я наступного Папи. Побожні католики можуть мати небесне розуміння, а можливо, вони просто люблять покласти гроші в щось інше, а не в тарілку для збору. Можна сказати, що вони хеджували свої ставки.

  • 0
Добавлено: 24-10-2023, 18:21
0
93

Похожие публикации


Наверх