онлайн казино Украины

Що варто знати початківцям, перед тим як робити ставки на хокей?

Щоб парі на хокей приносили не тільки заряд емоцій, але й гроші на довгій дистанції, треба дотримуватися певних правил. Успішні гравці відповідально підходять до вибору типу парі, читають прогнози на https://boardhockey.kiev.ua/betting-hockey/, ретельно аналізують ігрові показники команд.

Цікаві моменти гри
Вибір ставок на хокей схожий з футболом, але специфіка ігор відрізняється. Серед особливостей прогнозування хокею можна виділити:
1. Наявність вольових перемог. Наявність переваги у грі в одної з команд – це ще не запорука її перемоги. Суперник у будь-який момент може зібратися та не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед.
2. Овертайми. Парі на перемогу можуть прийматись з урахування, чи без овертайму. Обов’язкового треба уточнити, чи буде овертайм та серія булітів врахована при розрахунку фінального результату.
3. Воротар. У хокею замість воротаря може вийти польовий гравець. Таке трапляється, коли одна з команд програє. Подібна заміна зберігає інтригу до завершення матчу.
Букмекери приймають ставки не тільки на певні матчі, а й результати усього турніру. Коефіцієнти на подібні події досить великі. Хоча передбачити переможця буває складно, тому ставити рекомендується невелику суму.

Парі Лайв
Багато хокейних поєдинків можна прогнозувати у прямому ефірі. Букмекери часто навіть транслюють матчі, щоб гравцям було простіше робити ставки.
У режимі Лайв коефіцієнти міняються стрімко. Враховуючи динаміку подій, можна заробити, якщо зробити парі на фаворита, який тимчасово програє. Але робити ставки потрібно за умови, що команда у гарній формі, а шайби були пропущені випадково.

Мінуси ставок Лайв
Основний недолік подібних парі – у будь-яку мить прийом парі може зупинитися. Часто таке можна спостерігати на маловідомих сайтах, тому рекомендується користуватися тільки послугами перевірених букмекерських компаній.
Також з моменту оформлення парі до його прийняття коефіцієнт може помінятися, причому не на користь гравця. Щоб вирішити цю проблему, треба при укладенні парі обрати пункт «Відмінити ставку при зменшенні коефіцієнту.

Як зробити парі на хокей у Лайв?
Розібратися, як зробити ставку у прямому ефірі дуже просто. Треба зайти у кабінет гравця та обрати матч з розділу Лайв. У всіх хороших букмекерів є календар матчів, які будуть транслюватися, що дозволяє підготуватися завчасно.
Далі залишається додати бажаний результат до купону, вказати розмір парі та підтвердити ставку.

Як аналізувати хокей?
Перемога команди залежить від форми гравців, зіграності, турнірної мотивації. Як один з гравців почуває себе невпевнено, то можна поставити на його індивідуальний тотал чи на результативну атаку суперників. При появі у команді нового гравця, треба час на налагодження ігрових зв'язків. Це може тимчасово погіршити результати команди.
Результати минулих зустрічей у хокеї грають невелику роль. Але є фактор «незручного суперника» існує. Також можна звернути увагу, проти якої тактику у команди виникають проблеми. Наприклад, деякі клуби погано справляються з сильним тиском.
Черпати інформацію про команди можна на сайтах ліг. Статистичні дані часто публікуються прямо на сайтах букмекерів.
Не варто чекати, що перші ж ставки на хокей принесуть прибуток. Стабільний успіх приходить з досвідом.

  • 0
Добавлено: 27-10-2021, 00:25
0
2 402

Похожие публикации


Наверх