онлайн казино Украины

Як зареєструватися в букмекері, щоб зробити ставку на НБА

Перш ніж почати робити ставки на ігри НБА, вам потрібно знайти безпечний, відомий і надійний сайт для ставок.



Крок 1: Виберіть букмекерську ставку


Виберіть той, який вам найбільше подобається. Букмекерські букмекери – це сайти ставок, які ви відвідуєте, щоб зробити ставки на НБА. Кожен сайт ставок, який ми захищаємо, є надійним, безпечним, безпечним і відповідає нашим стандартам. Якби вони цього не зробили, ми б їх не рекомендували. Є багато місць для ставок на НБА, наприклад 1xbet.



Крок 2: Зареєструйтеся


Реєстрація проста і займає всього пару хвилин. наприклад, якщо ви зареєструєтеся в 1xbet украина, вам потрібно буде лише вказати своє ім'я та номер телефону, щоб підтвердити, що вам законно дозволено грати. Введіть всю необхідну інформацію та дочекайтеся підтвердження електронною поштою або SMS. Зберігайте інформацію про свій депозит поруч, тому що як тільки процес реєстрації завершиться, ви зможете зробити свою першу ставку в НБА.



Крок 3: Зробіть депозит


Як ви вирішите поповнити свій рахунок, залежить тільки від вас. Грати в азартні ігри на реальні гроші в улюбленій букмекерській конфігурації тягне за собою вибір варіанту депозиту, який відповідає вашим потребам. Майже всі сайти ставок дозволяють робити депозити за допомогою кредитних карток (Visa, MasterCard, AMEX), електронних гаманців (PayPal, Neteller, Skrill) і дебету. Деякі сайти ставок на спорт онлайн приймають криптовалюту як метод депозиту. Зазвичай ви знайдете сайти азартних ігор, які використовують Bitcoin, Litecoin, Dash та Ethereum.



Крок 4: Зробіть ставку


Тепер, коли ви розігрілися, виберіть букмекерську ставку з нашого списку та зробіть ставку, ніби ви Барклі!




3 корисні поради НБА на сезон 2021-22


Регулярний сезон НБА – це цікаве заняття не тільки для гравців і тренерів, але і для гравців, і для тих, хто робить ставки. Є 30 команд і сезон із 82 ігор на додаток до двомісячного постсезону. Як і будь-який інший великий ринок, передбачити результат гри НБА важко.


Тим не менш, ще важче постійно перевищувати точковий спред, встановлений форвардами, достатній, щоб подолати vig (або сік), необхідний для отримання прибутку — зазвичай 52,38% для ставок -110.


Однак є способи отримати перевагу, роблячи ставки на НБА. З новим сезоном на горизонті немає кращого часу, ніж зараз, щоб обговорити мій підхід до щоденних ставок на НБА і дізнатися більше про те, як ефективно робити ставки на баскетбол.



1. Робіть ставку раніше


Один із найкращих способів отримати перевагу під час ставок на ігри НБА — почати робити ставки щойно щоранку відкриваються ринки. Якщо ви перебуваєте на східному узбережжі, це означає, що ви повинні бути готові робити ставки близько 8-9 ранку за східним часом.


На такому великому ринку, як НБА, ніщо не прослизає між тріщинами. Новини про травми, неефективність на ринку та нестачі ліній швидко виправляються, оскільки найзрозуміліші учасники ставок і синдикати ставок прагнуть вирвати вартість на сторонах НБА і підсумки, перш ніж вартість висмоктується з лінії.


Ставки та ставки отримують більше інформації про ігри, коли ми наближаємось до натяку, тому ставки на ранніх стадіях дають вам змогу отримати вигоду з помилок у початкових рядках, які ставки видають, перш ніж вони будуть виправлені.


Оскільки букмекери коригують свої лінії на основі дії, яку вони отримують, новин про травми та інших факторів, лінії стають точнішими і їх важче обіграти з настанням дня.


Один з найбільших прогностичних показників довгострокового виграшного учасника ставки - це постійне подолання лінії закриття. Ранні ставки дають змогу генерувати значення лінії закриття та отримати кращі шанси, ніж те, що лінія закривається на підказці.



2. Вивчайте повідомлення про травми та реагуйте на них


Неможливо недооцінити вплив травм, коли мова йде про ставки НБА. На відміну від футболу, де по 11 гравців з кожного боку м’яча, або бейсболу, де є дев’ять гравців, баскетбольна команда грає лише п’ятьох гравців одночасно, тобто один гравець може мати більший вплив на гру, ніж у будь-якому іншому командному виді спорту.


Хоча ви можете отримати перевагу від ранніх ставок, іноді ви можете опинитися в темряві щодо новин про травми, які з’являються протягом дня. Моя пропозиція – підходити до НБА по змінах. Робіть ставки рано вранці, але переконайтеся, що ви доступні в другій половині дня, щоб стежити за новинами про травми та робити ставки на ігри, де травма може мати значний вплив на гру.


В епоху керування навантаженням зіркові гравці зазвичай не беруть участь у іграх пліч-о-пліч, тому вам потрібно передбачити, які гравці можуть залишитися позаду, виходячи з нещодавніх ігор, новин і ринків ставок. Існують повільніші букмекерські ставки, які не так швидко реагують на новини про травми, коли змінюють свої спреди та підсумки, і це одне з найкращих місць для того, щоб гравці могли отримати перевагу.


Тут також важливу роль відіграє розуміння того, як тренери підходять до гри. Деякі тренери вважають за краще викласти всі сили під час регулярного сезону, тоді як інші, швидше за все, тримають статистику. Наприклад, головний тренер «Нью-Йорк Нікс» Том Тібодо, як відомо, змушує свою команду грати жорстко щовечора, тоді як головний тренер «Сан-Антоніо Сперс» Грегг Попович або головний тренер «Л.А. Кліпперс» Тайрон Лю, швидше за все, керують своїми зірками.


Тренери іноді можуть трохи схилити руку перед іграми, коли розмовляють з авторами бітів, тому звертайте увагу на те, що вони говорять (і не говорять) на своїх прес-конференціях та доступності ЗМІ.



3. Live-ставки


Ставки в реальному часі стали однією з найпопулярніших форм ставок, оскільки дозволяють любителям спорту робити ставки після того, як гра вже почалася.


Оскільки коефіцієнти в грі часто змінюються залежно від того, що відбувається, учасники ставки можуть використовувати коефіцієнти, що постійно змінюються, на свою користь, вигодуючись з нестабільності гри, створювати арбітражні чи проміжні можливості і навіть хеджувати попередні ставки, щоб отримати прибуток.


Моделі та алгоритми, які спортивні книги використовують для створення живих ліній, настільки хороші, як і інформація, яка в них вкладається, і після початку гри отримується маса нової інформації, якої у нас не було раніше.


Ось кілька основних правил для ставок в реальному часі:


  • Робіть ставки під час рекламних пауз або зупинок

  • Використовуйте помилки в ціні через погані дані

  • Травми зі ставок в реальному часі

  • Обчисліть майно для живих підсумків

  • Використовуйте волатильність — як кажуть, це гра в пробіжки

  • Навчання ротації є ключем до успіху


  • 0
Добавлено: 15-11-2021, 12:17
0
555

Похожие публикации


Наверх