онлайн казино Украины

Криптовалюта: Основна інформація та поточні ціни

На відміну від традиційних фіатних валют, які контролюються національними урядами, криптовалюти можуть обертатися без участі іншої сфери, такої як центральний банк.

Як працює криптовалюта?


Біткойн та більшість інших криптовалют підтримуються технологією, відомою як блокчейн, яка підтримує захищений від несанкціонованого доступу запис транзакцій і відстежує, хто чим володіє. Використання блокчейнів вирішило проблему, з якою зіткнулися попередні зусилля зі створення суто цифрових валют: перешкода людям робити копії своїх активів і намагатися витратити їх двічі

Окремі одиниці криптовалюти можуть називатися монетами або токенами, залежно від того, як вони використовуються. Деякі призначені як одиниці обміну на товари та послуги, інші є накопичувачами вартості, а деякі можуть використовуватися для участі в певних програмних програмах, таких як ігри та фінансові продукти.

Криптовалюта Acala AUSD


aUSD — це децентралізований стейблкоїн із декількома заставами, забезпечений міжланцюжковими активами. Стабільний за дизайном із вартістю відносно долара США, aUSD є фактичним стейблкоіном Polkadot і Kusama. aUSD базується на Acala, спеціальному блокчейні для програми, налаштованому для забезпечення ліквідності, економічної діяльності та утиліти стейблкойнів. Вам варто звернути увагу на цю монету, тому що графік показує її ціність останнім часом. Побачити загальну інформацію AUSD ви можете за посиланням.

Де купити AUSD чи інші монети?


Якщо ви хочете купувати чи продавати криптовалюти, відкриття рахунку на біржі криптовалют – чудовий спосіб почати. Криптобіржі функціонують подібно до онлайн-брокерських платформ, надаючи вам інструменти, необхідні для купівлі та продажу цифрових валют і токенів. Вибираючи біржу криптовалюти, важливо звернути увагу на такі фактори, як підтримувані активи, комісії, способи оплати та безпека. Щоб допомогти вам знайти правильну біржу, ми врахували ці фактори під час вибору найркащого місця для трейдингу криптовалют. Зараз почала набувати популярності криптобіржа KuCoin. Біржа пропонує багато цікавої інформації та гайдів. Відстежування криптографіку в прямому часу. Він відрізняється професіональним інтерфейсом та стабільною роботою сайту.

Ваше рішення: чи є криптовалюта хорошою інвестицією?


Криптовалюта є відносно ризикованою інвестицією, незалежно від того, як її розділити. Загалом, інвестиції з високим ризиком мають становити невелику частину вашого загального портфеля — одна загальноприйнята рекомендація — не більше 10%. Можливо, ви захочете спочатку зміцнити свої пенсійні заощадження, погасити борг або інвестувати в менш мінливі фонди, що складаються з акцій та облігацій.

Існують інші способи управління ризиками у вашому криптопортфелі, наприклад шляхом диверсифікації асортименту криптовалют, які ви купуєте. Криптоактиви можуть зростати та падати з різною швидкістю та протягом різних періодів часу, тому, інвестуючи в кілька різних продуктів, ви можете певною мірою убезпечити себе від втрат одного зі своїх активів.

Можливо, найголовніше, коли інвестуєте в будь-що, це зробити домашнє завдання. Це особливо важливо, коли мова йде про криптовалюти, які часто пов’язані з певним технологічним продуктом, який розробляється або розгортається. Коли ви купуєте акції, вони пов’язуються з компанією, яка підпадає під чітко визначені вимоги до фінансової звітності, що може дати вам уявлення про її перспективи.

Початківцям інвесторам також може бути корисним вивчити, наскільки широко використовується криптовалюта. Більшість авторитетних криптопроектів мають загальнодоступні показники, що показують такі дані, як кількість транзакцій, здійснених на їхніх платформах. Якщо використання криптовалюти зростає, це може бути ознакою того, що вона закріплюється на ринку. Криптовалюти також зазвичай публікують «технічні документи», щоб пояснити, як вони працюватимуть і як вони збираються поширювати токени.

  • 0
Добавлено: 7-10-2022, 13:15
0
384

Похожие публикации


Наверх