онлайн казино Украины

Азаров вже не буде економити

Азаров вже не буде економитиПрем'єр-міністр Миколи Азарова заявив, що "період затягування пасків" закінчився, адже в Україні створено фундамент для реального підвищення якості життя.

Про це він заявив на XIII з'їзді Партії регіонів.

"Період затягування пасків закінчився. Нарешті створений фундамент для реального підвищення якості життя. Президент поставив перед урядом найбільш відповідальну, наймасштабнішу задачу за часів незалежності України - реалізувати нову стратегію в соціальній політиці", - сказав Азаров.

При цьому він підкреслив, що гласною метою нової соціальної політики має стати подолання соціальної нерівності, яке виникло в Україні за 20 останніх років.

За словами прем'єр-міністра, для цього необхідно створити ефективну та дієву систему соціального захисту, яка б гарантувала надання допомоги кожному громадянинові України.

"Необхідно підвищити рівень життя громадян, щоб представники всіх соціальних груп відчули позитивний ефект від розвитку економіки", - сказав він.

Також Азаров запевнив, що всі завдання, які поставив Президент перед урядом щодо підвищення соціального захисту громадян будуть виконані.


Источник: http://24tv.ua

Экономика Украина
  • 0
Добавлено: 18-03-2012, 13:50
0
154

Похожие публикации


Наверх