онлайн казино Украины

Азаров перекроїть бюджет під ініціативи Януковича

Азаров перекроїть бюджет під ініціативи ЯнуковичаПрем'єр-міністр України Микола Азаров переконаний, що уряд впорається з поставленими президентом Віктором Януковичем сьогодні завданнями.

"Безумовно, в нас попереду величезна робота, Вікторе Федоровичу, але я переконаний, що з тими завданнями, які Ви поставили, уряд впорається", - сказав він, виступаючи на розширеному засіданні Кабінету міністрів у середу.

Прем'єр зазначив, що поставлені завдання уряд почне реалізовувати найближчим часом за рахунок зростання економіки, зменшення тіньової економіки і за рахунок підвищення продуктивності на вітчизняних підприємствах.

Також з метою виконання широкого комплексу заходів щодо покращення соціального забезпечення громадян уряд внесе відповідні поправки до державного бюджету на 2012 рік і врахує необхідне фінансування при плануванні держбюджету на 2013 рік, зазначив М.Азаров.

Крім цього, прем'єр додав, що уряд уважно стежитиме за роботою місцевої влади щодо реалізації соціальних реформ. //«Інтерфакс-Україна»


Источник: http://fakty.ictv.ua

Экономика Украина
  • 0
Добавлено: 7-03-2012, 12:52
0
185

Похожие публикации


Наверх