онлайн казино Украины

Азаров: Після виборів склад Кабміну буде змінений

Азаров: Після виборів склад Кабміну буде зміненийУкраїнський прем'єр Микола Азаров переконаний, що склад Кабінету Міністрів буде змінений після виборів до Парламенту.

"Треба так сильно не любити Україну, щоб не бачити тих позитивних змін, які відбуваються, і порівнювати її з кладовищем. Я за цей час проїхав всю країну, і мені радісно було бачити нові лікарні, нові школи, нові дороги, там, де вони є", – каже Азаров у прямому ефірі телеканалу "Інтер".

Він також прокоментував, чи буде змінюватися чинний склад Кабінету Міністрів у зв'язку з тим, що не все виконано із запланованого. Він погодився, що зміни будуть, так як не всі "змогли витримати досить важкий темп".

"Природно, після виборів цілком можливі такі зміни, але вони пов'язані не з виборами, а з тим природним процесом, який відбудеться в результаті того, що деякі з наших міністрів перейдуть працювати до Верховної Ради", – додав прем’єр.

До слова, український прем’єр-міністр Микола Азаров впевнений, що виборчий процес в Україні не страждає від дефіциту опозиційних лідерів.

Добавлено: 27-10-2012, 12:19
0
0

Похожие публикации


Наверх