онлайн казино Украины

Чернігівці розчарувалися у продпайках Корбана?

Чернігівці розчарувалися у продпайках Корбана?Атракціон із назвою «Укропівська щедрість» сьогодні знову працював у Чернігові. У декількох наметах із банерами організації, яку асоціюють з кандидатом Геннадієм Корбаном, роздавали продуктові набори.
Утім, у вівторок багато хто, з охочих продати свій голос, залишився розчарованим. Чернігівці, які займали чергу з 6-ої ранку, бідкалися, що одержали харчі лише після обіду.
– Воно цього не варте було, – підсумовує пенсіонерка Валентина Семенівна. Продовжити розмову відмовляється і швидко відходить від білого намету.
До всього усім довелося добряче посваритися й потовктися, адже знайшлося чимало тих, хто намагався пролізти без черги. Також було помічена велика кількість людей напідпитку та інших декласованих елементів, які й створювали безлад.
Серед щасливчиків, яким таки вдалося «продатися», було багато розчарованих складом пакету: замість омріяних круп, цього разу вони одержали тільки борошно, макарони, цукор і шпроти.
– А у мене просто переписали паспортні дані, але пакет не видали. І не я одна така, свариться з охоронцем намету на вулиці Пушкіна чернігівчанка Олена. Потім розлючено махає рукою й забирається геть.
Варто зауважити, що організація роботи наметів на Ремзаводі та вулиці Рокосовського добряче шкутильгає – охоронці безцеремонно поводяться з людьми, зовсім не стежать за дисципліною. Більше того вони штовхають прохачів, лаються і підвищують голос на безпомічних літніх людей.

Добавлено: 15-07-2015, 08:44
0
0

Похожие публикации


Наверх