онлайн казино Украины

"Чернігівська четвірка" кандидатів виступила проти політичних окупантів і підписала декларацію

"Чернігівська четвірка" кандидатів виступила проти політичних окупантів і підписала деклараціюЧотири-кандидати мажоритарники по чернігівському виборчому округу 205 задекларували позицію щодо можливого об'єднання і висунення "найдостойнішого".
Також вони гостро розкритикували немісцевих "політичних окупантів", які зневажають чернігівців своїм фінансовим ресурсом і переконують виборця, що той ні на що не впливає.
Також вони зазначили, що не встигнуть провести якісне соціологічне дослідження і визначити найрейтинговішого з-поміж себе. Адже понеділок - крайній термін для зняття кандидатур з виборчих перегонів.
Декларацію підписали Олександр Мельник (партія «Громадянська позиція»), Микола Звєрєв (партія «Громадянська солідарність»), Ігор Андрійченко (партія «Демальянс»), Дмитро Блауш («Радикальна партія Олега Ляшка»). Юрій Тарасовець (партія «УДАР») на прес-конференцію не з'явився через зустрічі з виборцями, але не проти підписання декларації і об'эднання. Саме так він прокоментував Свободі ФМ свою позицію у телефонному режимі.

Добавлено: 11-07-2015, 09:00
0
0

Похожие публикации


Наверх