онлайн казино Украины

"День щастя" від відомих людей Чернігівщини

"День щастя" від відомих людей ЧернігівщиниРеанімаційне обладнання для невідкладної допомоги для 27 дитячих лікарень в 22 містах України, у тому числі для Чернігівської дитячої обласної лікарні.

Таку мету ставить перед собою щорічна міжнародна програма корпорації МакДональдз, що проводиться з 2002 року у понад 100 країнах світу.

Про подію «Високий Вал» повідомив представник обласного спорткомітету.

Чернігівський обласний осередок НОК України відгукнувся на пропозицію менеджерів ресторану МакДональдз і 11 листопада за участю відомих людей міста (заслужених майстрів спорту України Ольги Коробки (важка атлетика), Ніни Лемеш (біатлон), заслуженого тренера України з футболу Володимира Магеррамова та теле-радіоведучого, журналіста, шоумена Івана Матвєєва у Чернігівському відділенні МакДональдз пройшов «День щастя».

Відвідувачі закладу спочатку із здивуванням сприймали нових «співробітників» закладу, а дізнавшись про акцію із задоволенням купували долоньки, сердечка, брелки та диски, допомагаючи таким чином хворим дітям. Олімпійцям та ведучому було надзвичайно приємно спробувати себе в новій ролі і ще більше людей залучити до акції.

Добавлено: 13-11-2012, 11:03
0
0

Похожие публикации


Наверх