онлайн казино Украины

Зовнішнє незалежне оцінювання - 2013

Зовнішнє незалежне оцінювання - 2013Наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України «Про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2013 році», визначено перелік предметів, з яких у 2013 році буде проведено зовнішнє незалежне оцінювання.

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

ЗНО - 2013 року проводитиметься з таких предметів: українська мова і література, історія України, всесвітня історія, математика, біологія, географія, фізика, хімія, російська мова, світова література, одна з іноземних мов (за вибором): англійська, німецька, французька, іспанська.

Кожен абітурієнт матиме право на складання тестів не більше, як з чотирьох предметів.

Тести для зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії будуть перекладені кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською, угорською мовами; світової літератури – російською мовою.

Як повідомлялося раніше, результати ЗНО – 2012 випускників чернігівських шкіл входять до десятки найкращих регіонів України. На думку освітян, частково це обумовлено активною участю чернігівських випускників у пробному тестуванні.

Цього року для осіб, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів і виявили бажання ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься 23 та 30 березня 2013 року:

23 березня 2013 р. – українська мова та література, іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська), російська мова, біологія, фізика, всесвітня історія;

30 березня 2013 р. – математика, історія України, хімія, географія, світова література.

Реєстрація здійснюється учасниками особисто лише через мережу Internet з 1 до 30 листопада 2012 року. Вартість одного тестування для абітурієнта становить 89 гривень.

З інформацією щодо умов реєстрації та проходження пробного зовнішнього незалежного оцінювання можна ознайомитись на сайті Київського регіонального центру оцінювання якості освіти: http://kievtest.org.ua

Добавлено: 26-10-2012, 12:04
0
0

Похожие публикации


Наверх