онлайн казино Украины

"Безцінна" земля Чернігівщини

"Безцінна" земля Чернігівщини Станом на 1 жовтня 2012 року нормативну грошову оцінку земель проведено у 28 872 населених пунктах, що становить 96,9% від їх загальної кількості.

На сьогодні проведення первинної нормативної грошової оцінки земель населених пунктів потребують 922 населені пункти (3,1% від їх загальної кількості).

Повідомляє прес-служба Держземагентства.

- Питання щодо проведення нормативної грошової оцінки земель перебуває на постійному контролі Президента України та Уряду, оскільки вказані роботи відносяться до заходів першочергового значення, що впливають на доходну частину місцевих бюджетів, – підкреслив у виступі на колегії земельного відомства Голова Держземагентства України Сергій Тимченко.

На сто відсотків первинну нормативну грошову оцінку земель проведено у Києві та Севастополі, а також населених пунктах Волинської, Донецької, Запорізької, Київської, Одеської, Рівненської, Сумської, Черкаської і Львівської областей.

Найбільша кількість населених пунктів, у яких жодного разу не проводилася первинна нормативна грошова оцінка, – у Луганській – 97 поселень, Миколаївській (272), Харківській (199), Херсонській (113) та Чернігівській (82) областях.

Проведення повторної нормативної грошової оцінки земель населених пунктів потребують 6 499 населених пунктів, або 21,8 % від їх загальної кількості.

За дев’ять місяців цього року проведено нормативну грошову оцінку земель 3 337 населених пунктів. З них у 1 141 населеному пункті проведено первинну оцінку земель, а у 2 196 поселеннях її актуалізовано.

Добавлено: 24-10-2012, 12:16
0
0

Похожие публикации


Наверх