онлайн казино Украины

Клуб Сороптимісток відкрився у Чернігові

Клуб Сороптимісток відкрився у ЧерніговіУ Чернігові відбулася урочиста церемонія відкриття Клубу Сороптимісток.

Присутні на урочистостях представники виконали церемонію свічок, що символізує початок створення нового клубу, що стане частиною мережі в Україні, Європі та світі.

Відповідно, було запалено чотири свічки і проголошено місію організації.

Повідомляє прес-секретар чернігівського міського голови Ірина Синельник.

Президентом Клубу Сороптимісток у Чернігові обрано підприємця Оксану Коваленко, а секретарем – громадського діяча Вікторію Філатову.

Сьогодні міжнародна організація Сороптиміст Інтернешнл уже співпрацює з обласною благодійною організацією "Аратта", Чернігівською обласною організацією Спілки жінок України у питаннях захисту прав жінок, підтримки сім’ї, надання допомоги дітям та у ряді інших гуманітарних програм.

У якості почесних гостей у церемонії відкриття Клубу Сороптимісток у Чернігові взяли участь делегації Міжнародної Організації Сороптимісток із Швейцарії, Данії, Італії, а також українських міст Києва, Чернівців, Дніпропетровська і Львова.

Довідка

Сороптиміст Інтернешнл (СІ) – всесвітня організація жінок, зайнятих у керівній і професійної діяльності, що налічує понад 90 тисяч членів у 125 країнах. Організація через свої проекти ставить за мету дотримання прав людини і підвищення статусу жінки у суспільстві.

Як неурядова організація із загальним дорадчим статусом в ООН Сороптиміст Інтернешнл має своїх представників з правом голосу у центрах ООН в Нью-Йорку, Женеві, Відні, Римі, Найробі та Парижі.

Добавлено: 10-10-2012, 12:14
0
0

Похожие публикации


Наверх