онлайн казино Украины

П’ятничний референдум із відомим результатом?

П’ятничний референдум із відомим результатом? Про це говориться в документі, текст якого одержала редакція «Високого Валу».

Повідомляється, що цей захід спрямований на популяризацію інституту місцевого референдуму.

Мета благородна: поширення серед чернігівців інформації про одну з форм прямої демократії – місцевий референдум.

Однак, «Високий Вал» невипадково вчора поширив інформацію «Апарат Чернігівської міськради готує псевдонародне віче (фото)» .

За наявною інформацією, на «референдум», про який практично не було повідомлено чернігівцям, вони повинні визначитися з підтримкою наступних питань:

- програму ремонту дахів,

- окультурення «Ялівщини» однією відомою тогово-будівельною фірмою,

- наведенням порядку з бездомними собаками - виділення коштів на це.

До того ж, до участі у референдумі "запрошені"працівники ЖКХ та інші чернігівці, які працюють у бюджетних організаціях міста.

Проводиться він сьогодні, о 10:00 в приміщенні Чернігівського міськвиконкому. Викликає великий сумнів, що найактивніша частина чернігівців, не знаючи про цей референдум , у робочий час прийде і висловить свою думку.

І якщо він проводиться «за підтримки міського голови», то чому повідомлення про це нема навіть на офіційному сайті Чернігівської міськради»!?

Найбільше запитання чи дійсно нам таку тенденційну «демократію» несе

"Проект «Реформа інституту місцевого референдуму: участь громадян в урядуванні» реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень в межах спільної ініціативи Pact Inc., Міжнародного фонду «Відродження» та Фонду Східна Європа.

Реалізація компоненту «Підтримка місцевих ініціатив» програми «Об’єднуємося заради реформ (UNITER)», що виконується Pact Inc., стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), та фінансовій підтримці Міжнародного фонду «Відродження».»

Добавлено: 29-07-2012, 13:22
0
0

Похожие публикации


Наверх