онлайн казино Украины

Чим Соколов відрізняється від Леніна? Чи Воланда?

Чим Соколов відрізняється від Леніна? Чи Воланда?Пряме спілкування з виборцями для мера потрібне, як повітря.

Йому воно потрібне в першу чергу і як меру, і як можливому кандидату. Але спілкування - найбільшої розкоші людей, як говорив Антуан де Сент-Екюпері - не вийшло.

Пройшов черговий партійно-номенклатурний захід з квадратно-гніздовим способом розміщенням присутніх.

Ми вже почитали деякі матеріали Інтернету, що „тепла і невимушена обстановка під ласкаве шелестіння фонтану сприяла щирій розмові Олександра Соколова з молоддю”. Схоже на неприкриті лестощі.

Мер сидів на м’якому кріслі, а молодь – на дерев’яних лавах. Ну просто булгаківська трійця з вар'єте Варенухи: Воланд в кріслі перед жадібною до «чудес» публікою, кіт Бегемот, що відриває голови «нічтожествам» і асистент Коров'єв - в образі Соколова, його заступника Романової і ведучої прєдставлєнія.

Мер, як справжній столоначальник, за звичним бюрократичним атрибутом, вислуховує слова вдячності „за нашу щасливу юність”.

Олександре Володимировичу, можливо ви, як Воланд, втомлені своєю вічністю? У вас не вистачило сил після важкого робочого дня о 16 годині кинути на свіжому повітрі „зручний диванчик”, як уже написали, і сісти на лаву в міському парку поруч з молоддю? Чи очі в очі?

Правда, там було більше журналістів і ваших підлеглих, ніж просто молоді. А наш брат бачить вас по десять разів на день. Можливо, ми всі вам так набридли, що ви не хотіли нас бачити в „упор”?

Дивно. От Воланду і його асистентам ми були цікаві як фокус-група! Хоча б для того, щоб з’ясувати, яке питання нас найбільше зіпсувало. Зрештою, де завоювання душ електорату віртуальними «банкнотами зі стелі»?

Якщо не дотягуєте до Воланда, слабО було зробити так, як ви умієте, як учив Ленін? Забули? Нагадаємо!

Він усаджував дітей на коліна і спілкувався з ними. Це класична картина з точку зору шляху до успіху.

Вас ніхто не примушує садити дівчат і хлопців на коліна – за перебір лаятимуть, а то й подадуть до суду за домагання. Але треба бути СЕРЕД людей, а НЕ ЗА СТОЛОМ.

Невже ви забули основне правило: «будь простішим і до тебе потягнуться люди».

Не читали фейсбук з приводу вашої зустрічі?

- Чому графін "комсомольцю не поставили???"

- А в тіньочку не пробували?)))))

- Не хватает шатра и наложниц?

- Бугу-га.

Знаю, що підконтрольні вам засоби масової інформації покажуть вас так як „треба”. Але „нє обольщайтєсь”. Пригадайте, що вам принесло перемогу, коли ви повертали собі крісло мера після Рудьковського наприкінці листопада 2006 року?

Тоді ви постійно „ходили в народ”. А зараз не забувайте, що ”ходить в народ” ваш конкурент – Валерій Дубіль, для якого перекриті шляхи в комунальні ЗМІ і на телебачення. Бо шанси у людини, якої не пускають на телебачення і яка зустрічається з людьми у дворах, значно вищі, ніж у представника влади.

Так що не забувайте, як Ленін спілкувався з дітьми.

  • 0
Добавлено: 22-06-2012, 13:12
0
234

Похожие публикации


Наверх