онлайн казино Украины

Екс-керівник "Ритму" буде балотуватися до ВРУ

Екс-керівник "Ритму" буде балотуватися до ВРУ«Сьогодні відбулася обласна конференція Народної Партії, на якій Олександр Кириченко (на фото) був обраний головою обласної організації Народної Партії.»- відзначив нардеп.

Стосовно кандидатів на чернігівські округи ситуацію прояснив тепер вже голова обласної партійної організації Олександр Кириченко: "Сьогодні ми оприлюднили наші плани. Із шести округів Чернігівської області ми підемо по чотирьох: 205, 206, 208 та 209 округу.

Саме в цих районах ми зосередимо свої сили і задіємо потенціал, який в нас є. Ми плануємо омолодити ряди для того, щоб зберегти ту енергію, той досвід, який вносили і Пасталиця Світлана Василівна, і Савич Петро Іванович і Ковальов Василь Олексійович. Але я думаю, що найближчим часом нові обличчя з'являться в усіх районних організаціях".

За словами керівника обласної організації Олександр Кириченко від народників по 205 округу буде балотуватися співвласник ФК "Десна" Юрій Тимошок, по 206 округу піде він сам, по 209 - голова Ніжинської міської організації Ігор Пучка, по 208 - депутат Київради Михайло Голиця.

  • 0
Добавлено: 14-06-2012, 11:24
0
650

Похожие публикации


Наверх