онлайн казино Украины

До міського голови звертаються по... покращення побутових умов

До міського голови звертаються по... покращення побутових умовСьогодні до Олександра Соколова на особистому прийомі надійшло 19 звернень громадян. Усі звернення зареєстровані у відділі звернень громадян та соціальних питань міської ради, про що повідомив начальник відділу Сергій Кухаренко.

Переважна більшість звернень, що турбують мешканців міста, стосувалися вирішення соціально-економічних питань та житлово-комунальних проблем, покращення побутових умов. Міський голова взяв під особистий контроль проблемні питання та доручив їх виконання профільним заступникам і відповідним структурним підрозділам міської ради.

Під час проведення особистого прийому всі питання громадян, які звернулися до міського голови, були розглянуті. Заявникам надані кваліфіковані відповіді і роз’яснення. Крім того, про підсумки розгляду звернень всіх заявників буде повідомлено письмово.

Олександр Соколов запевнив, що законні вимоги та інтереси жителів міста при вирішенні проблемних питань з боку міської влади будуть враховані. Проте, ряд питань, з якими іноді звертаються громадяни, не входять до компетенції органів місцевого самоврядування, - пояснив міський голова.

  • 0
Добавлено: 11-06-2012, 10:51
0
261

Похожие публикации


Наверх