онлайн казино Украины

ОТКЕ на варті "СОВКА"

Попри те що країна вже третій рік бореться за європейські цінності, права людини, свободу та гідність нашого народу. У деяких комунальних підприємствах міста продовжує панувати "РАДЯНСЬКЕ" бачення світу. Як кажуть у народі: "Можливо вивести людину із совка, але не совок з людини". Мабуть, все-ж таки не вичистили усіх прихильників "СОВЕТСКОГО ПРОШЛОГО", які й надалі живуть по "ЗАВЕТАМ ИЛЬИЧА", та враховують що можна по-хамськи відноситися до громадян. А те що вони живуть за рахунок ціх самих громадян їм у "рядянскій владі" розповісти забули.

 

Так от по вулиці Захисників України йдуть ремонтні роботи, ну як у совку заповідали - яму викопали, та й все - робота закінчена. Головне треба понаставляти загороджень так щоб перекрити рух біля будинку.( аби б так загороджували кордон то й танки б не пройшли". 
 Але не всім мешканцям це сталося до вподоби. Та у бік "СТРОИТЕЛЕЙ СВЕТЛОГО БУДУЩЕГО" почалися законні скарги. Та прохання посунути огорожу на декілька сантиметрів, так щоб автівки змогли проїхати. Тим більше простір біля ями це легко дозволяє. 

 На що від працівників підприємства почалися вкиди - "Кому нужно проедут", "Можно с разных сторон заехать". Коли ж терплячка у мешканців обірвалася та співробітникам пообіцяли звернутися до гарячої лінії, вони почали, як їм здавалося, залякувати тим - що зараз в ТЦК поїдуть та натравлять їх на мешканця будинку, раз він такий "несхлухняний". За що доречі, мешканець і направив комунальників в слід за "Російським воєнним кораблем". 

 

 Та можна булоб і забути про те що радянське хамло і нині живе і панує у всіх комунальних сферах. Тільки залишається декілька запитань!

  1.  З якого часу працівники комунального державного підприємства ОТКЕ управляють співробітниками Військових Територіальних Центрів.
  2.  З якого часу в нашій країні люди які стоять на стражі нас - стали для нас "бабайками" з боку комунальників?
  3.  З якого часу світла назва військового стала для когось тим - чим можна залякувати людей?
  4.  Хто дав право якимось "радянським недобиткам" паплюжити честь та гідність наших захисників та намагатися перетворити їх на якісь каральний орган?

Звісно в країни різне ставлення до ТЦК, але ж вони будуть перші хто піде на наш захист, та захист міста - бо більше нікому. Вони єдині військові у місті. Тай попри всі плями які трапляються за час війни вони - роблять свою роботу. А якась "мразота із радянськими поглядами" перетворює ВСУ на жахіття для мешканців.

  • 0
Добавлено: 29-04-2024, 20:28
0
140

Похожие публикации


Наверх