онлайн казино Украины

На Чернігівщині виявлено 14 колаборантів

За інформацією cheline.com.ua від початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну на Чернігівщині прикордонники викрили 14 осіб – можливо, причетних до колабораційної та диверсійної діяльності. Виявили 1447 громадян, які використовували підроблені та недійсні документи, з них 48 – іноземні громадяни. Про це повідомляють у Держприкордонслужбі.

Вилучено у 119 випадках зброю, боєприпаси, наркотичні засоби та психотропні речовини: з них 18 одиниць зброї, 17 тис. боєприпасів різного типу та калібру, 39 кг вибухових речовин, понад 10 кг наркотичних речовин. У процесі проведення рейдів, ідентифіковано підрозділи ворога, які брали участь у масштабному вторгненні, виявлено 42 схрони зброї противника.

Вилучено носій інформації ворожого підрозділу, на якому містилися персональні дані військовослужбовців-окупантів, документи бойової готовності, карти та інша службова документація.

Затримано 3,4 тис. літрів фальсифікованої алкогольної продукції на суму 237 тис. грн, 27 тонн спирту.

За матеріалами оперативно-розшукових підрозділів до правоохоронних органів направлено 154 повідомлення за статтями Кримінального кодексу України, оголошено підозру, до кримінальної відповідальності вироками судів уже притягнуто трьох осіб.

  • 0
Добавлено: 20-01-2023, 16:19
0
696

Похожие публикации


Наверх