онлайн казино Украины

Підпільна майстерня: чернігівець переробляв зброю в гаражі

У Чернігові поліцейські виявили підпільну майстерню з виготовлення зброї. Вилучено 40 об’єктів — від ручних гранат до станкових кулеметів.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Обшук відбувся на виконання ухвали Деснянського районного суду міста Чернігова в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого влітку поточного року за ч. 1 ст. 263-1 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї, незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв).

За оперативною інформацією, 56-річний чернігівець облаштував у гаражі майстерню, проте не для авторемонту. Там він займався переробкою та переоснащенням зброї. Також він відновлював бойові якості стрілецької зброї, переробленої в заводських умовах на масогабаритні макети.

У двох гаражних приміщеннях поліцейські виявили 40 об’єктів, зовні схожих на вогнепальну зброю та вибухонебезпечні боєприпаси. Серед них, зокрема, ручні гранати, різноманітні міни, одноразові гранатомети низки моделей, одна гвинтівка та кілька карабінів Мосіна, п’ять гвинтівок СВТ, ручні кулемети Дегтярьова, автомати Калашникова, ППШ, пістолети-кулемети ППС, два станкові кулемети.

Всі перелічені предмети поліцейські вилучили та направили на експертизу.

Чоловіку загрожує від 3 до 7 років тюрми.

Триває досудове розслідування.

  • 0
Добавлено: 27-09-2021, 08:05
0
418

Похожие публикации


Наверх