онлайн казино Украины

У Чернігові п‘яний водій намагався відкупитися від патрульних

Протягом вихідних чернігівським патрульним двічі намагалися дати хабар. Інспектори затримали осіб та викликали слідчо-оперативну групу для фіксації правопорушення.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Патрульна поліція Чернігівської області.

Так, 15 січня на автодорозі М-01 патрульны зупинили за перевищення швидкості Kia Sportage, за кермом якої перебував 63-річний киянин.

Інспектори повідомили чоловіку, що на нього складуть адмінпротокол, щоб уникнути відповідальності, водій запропонував поліцейським хабар. Патрульні відмовилися і попередили, що пропозиція неправомірної вигоди поліцейському – це злочин і за це передбачена кримінальна відповідальність. На що чоловік відмахнувся і став наполягати, дістав гроші та поклав їх на пасажирське сидіння службового авто.

Патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Інша подія сталася сьогодні вночі у Чернігові. На вулиці Черкаській патрульний екіпаж зупинив також за порушення ПДР легковик Cherry QQ. Керував авто 37-річний місцевий житель.

Поліцейські помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд у медзакладі підтвердив їх підозри. Результат — позивний.

Почувши, що зараз інспектори складатимуть адмінпротокол за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, чоловік став пропонувати патрульним гроші.

Так само, як і у попередньому випадку, чоловік не зважив на численні попередження не чинити протизаконних дій. І так само патрульні викликали слідчо-оперативну групу для фіксації правопорушення.

  • 0
Добавлено: 18-01-2022, 08:00
0
237

Похожие публикации


Наверх