онлайн казино Украины

П‘яний водій пропонував чернігівським патрульним хабара

Цими вихідними патрульним надійшла інформація, що містом рухається білий мікроавтобус Opel Movano, який вихляє дорогою і створює аварійні ситуації. Автомобіль виявили і зупинили на вулиці 1-го Травня. Як з’ясувалося, за кермом перебував 46-річний чернігівець.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили, що чоловік п‘яний. Згодом він погодився пройти медичний огляд. Але дорогою до лікарні почав пропонувати інспекторам гроші, аби ті не складали на нього протокол. Після неодноразових попереджень про неприпустимість таких пропозицій патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Огляд водія лікарем-наркологом підтвердив попередні підозри поліцейських – алкогольне сп’яніння.

На водія склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП. Стаття передбачає штраф у розмірі 10200 гривень з позбавленням права керування на строк 1 рік. Будь-яке повторне протягом року порушення передбачає штраф у розмірі 20400 гривень та позбавлення права керувати транспортом на строк 3 роки або без такого.

Зазначимо, протягом вихідних патрульні поліцейські виявили та задокументували 6 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння.

Похожие публикации


Наверх