онлайн казино Украины

Трагічна доба: троє жителів Чернігівщини загинули у пожежах за день

Впродовж минулої доби рятувальники Чернігівщини 7 разів залучались до виконання обов’язків із гасіння пожеж. У трьох випадках врятувати людей не вдалося.

Минулої доби рятувальники підрозділів управління ДСНС в області ліквідували 7 пожеж, які виникли в житловому секторі.

Причинами їх виникнення послужило порушення правил монтажу та експлуатації печей і димарів, а також необережність громадян у поводженні з вогнем, зокрема під час куріння.

Загалом вогнем пошкоджено 6 житлових будинків та квартиру. На жаль, під час пожеж, які відбулися в Новгород-Сіверському, Корюківському районах та у Чернігові загинуло 3 людини.

Крім того, рятувальники двічі залучались для вивільнення вантажних автомобілів, які потрапили до складних ділянок доріг у Чернігові та Борзні.

Рятувальники Чернігівщини вкотре звертаються до громадян з наполегливим проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті та проявляти обережність у поводження з вогнем.

В жодному разі не паліть у помешканнях, особливо після вживання спиртних напоїв. Під час експлуатації опалювальних печей не перегрівайте їх та не залишайте без нагляду, слідкуйте за справністю. Дбайте про власну безпеку!

  • 0
Добавлено: 27-12-2021, 08:05
0
702

Похожие публикации


Наверх