онлайн казино Украины

Напідпитку та без прав керування: чернігівські патрульні затримали порушників-мопедистів

Напідпитку, без реєстраційного номеру та без права керування. Цими вихідними на автодорозі Київ-Чернігів-Нові Яриловичі патрульні затримали двох порушників-мопедистів.

Про це повідомляє Патрульна поліція Чернігівської області.

Напідпитку та без прав керування: чернігівські патрульні затримали порушників-мопедистів, фото-1
Так, близько 5-ї ранку у суботу, 21 серпня, поблизу села Киїнка патрульні звернули увагу на мопед Viper, який їхав, порушуючи правила доржнього руху. А саме, транспортний засіб не мав реєстраційного номера. Інспектори подали водієві сигнал про зупинку.

Під час перевірки з’ясувалося, що 28-річна жінка, яка керувала мопедом, не має права на керування таким транспортним засобом. До того ж вона була напідпитку.

Водійка відмовилася проходити огляд на визначення стану сп’яніння.

Поліцейські склали на жінку кілька адмінматеріалів: протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння) і дві постанови за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має такого права) та за ч. 6 ст. 121 (Керування не зареєстрованим транспортним засобом) КУпАП.

Кількома годинами пізніше на тій самій автодорозі М-01 патрульні виявили порушення ПДР іншим водієм мопеду, але тієї ж марки.

Кермувальник спочатку проігнорував світловий і звуковий сигнал поліцейських про зупинку і намагався сховатися у лісосмузі, що пролягає уздовж траси. Проте його швидко розшукали.

Виявилося, що водій не має права на керування таким видом транспорту. А мопед не зареєстрований у встановленому порядку.

Чоловік отримав від правоохоронців низку адмінматеріалів, а саме: протокол за ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку) та постанови за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має такого права) і ч. 6 ст. 121 (Керування не зареєстрованим транспортним засобом) КУпАП.

Обидва транспортних засоби вилучені та доправлені на арештмайданчик.

  • 0
Добавлено: 26-08-2021, 08:21
0
1 933

Похожие публикации


Наверх