онлайн казино Украины

В озері готельного комплексу «Бреч» потонули два IT-шника. Їх уразило струмом?

15 серпня близько 11-ї години в озері елітного готельного комплексу «Бреч» на Чернігівщині потонули дві людини. Вони – співробітники однієї з чернігівських IT-компаній. Як розповів очевидець Євгеній Кирієнко, у водоймі спостерігали розряди струму. Про це повідомляє Суспільне Чернігів.

«Я знаходився в семи-восьми метрах і бачив усе. Ми з колегою плавали на сапах. І звернув увагу, що вздовж берега плавав мій колега Владислав, і раптом він видав характерний крик, наче конвульсійний, і рухи його тіла були схожі, наче вдарило струмом, але я цього спершу не зрозумів. І він пішов на дно, його вже не було видно з води. Ніякої боротьби, спроб виплисти у нього не було. Колега Євгеній кинувся до нього. Ступивши в це, умовно кажучи, коло, де був уражений Владислав, він з такими ж симптомами пішов на дно. Також був скрик, і він пішов на дно відразу ж. Жодних спроб виплисти чи інших рухів. Він упав. Я проплив (на сапі, - ред.) у їхній бік, зрозумів, що це – струм, розвернувся й гукнув колегам, щоб ті виходили з води», – розповів Євгеній Кирієнко.

З його слів, візуально це не було схоже на те, що людина тоне. Колеги просто пішли на дно миттєво: «це було ураження струмом».

«Прийшов співробітник комплексу, він був одягнений у форму охоронця. Він сів на сап і почав веслом діставати тіло. Але він казав, що б’є струмом. І не дозволяв підходити до води», – каже Євгеній.

Відпочивальники самі дістали Євгенія, а через хвилин 15 тільки змогли дістати Владислава.

Євгеній Кирієнко каже, медики реанімували обох потопельників близько години, але безрезультатно – смерть встановили на місці.

Оксана Сергійчук, директорка ТОВ «БРЕЧ РЕЗОРТ ЕНД СПА», від коментарів відмовилась.

«На жаль, ми не володіємо інформацією, у нас на місці працюють слідчі, поліція, як тільки ми щось будемо знати – ми будемо коментувати», – сказала Оксана Сергійчук.

Як журналістам повідомила речниця поліції області Юлія Ковтун, наразі відкрили провадження за статтею 199 ККУ «Вбивство через необережність». Нині ж встановлюють причину смерті чоловіків.

  • 0
Добавлено: 16-08-2021, 07:44
0
1 027

Похожие публикации


Наверх