онлайн казино Украины

Останній дзвоник у Чернігові скоротять до мінімуму

Міський голова Чернігова Владислав Атрошенко наполегливо рекомендував управлінню освіти примусово скоротити час проведення урочистих заходів у школах 4 та 5 червня.

На ці дати у чернігівських школах призначені заходи з відзначення свята останнього дзвоника – завершення навчального року 2020/21.

Владислав Атрошенко під час наради у мерії звернув увагу підлеглих на те, що останнім часом в Україні зросла кількість випадків втрати світомості дітьми, яки вимушені були проводитибагато час на урочистостях.

Тож цього разу, на його думку, «лінійки» мають тривати у максимально стислому режимі.

– Не треба оці півтори години «танців з бубном»! Не треба оцих довгих виступів. Це язичництво якесь. Пронесли дзвоник, директор сказав слово, мама чи тато – і розійшлися. Потрібно осучаснювати все і витрачати до 25 хвилин на усе. Максимум – пів години, – висловив свою думку Владислав Атрошенко.

У свою чергу очільник управління освіти Василь Білогура зауважив, що деякі навчальні заклади так і роблять і замінюють традиційні урочисті «лінійки» на різного рожду активності – флешмоби чи квести.

Натомість міський голова Чернігова порекомендував йому не покладатися на те, що адміністрація шкіл сама прийде до такого підходу, а видати наказ, який би забороняв проводити офіційні заходи тривалістю довше, ніж 30 хвилин.

  • 0
Добавлено: 2-06-2021, 07:55
0
403

Похожие публикации


Наверх