онлайн казино Украины

Спорожніла школа у Чернігові стала притулком для безхатьків та хуліганів

Чернігівці просять міську владу організувати прибирання та охорону території школи №10, яка вже кілька років не працює. Така ініціатива з’явилася на сайті електронних петицій.

У звернення йдеться про те, що після закриття школи на її території не було встановлено жодної огорожі та не організовано охорони і прибирання.

«Через це там зараз купа сміття, постійно перебувають бомжі, та неповнолітні розпивають спиртні напої, б’ють вікна та намагаються виламати двері. Неодноразово викликалася поліція, але нічого зроблено не було. Патруль навіть не звернув уваги на розпиття спиртного неповнолітніми в громадському місті під час карантину коли там було 20-30 людей без жодної маски», – звертає увагу автор петиції.

Школа №10 розташована у центрі міста – поруч з іншим навчальним закладом (школою №20) та туристичним об’єктом – музеєм Михайла Коцюбинського.

«На цей безлад дивляться діти з сусідньої школи та навіть туристи, що відвідують музей в ста метрах від цього смітника», – зазначено у петиції. Також її автор акцентує увагу на тому, що «закриття школи ще не є приводом створювати на тому місці смітник».

Збір підписів під ініціативою розпочався сьогодні, 6 травня. У бажаючих підтримати її є місяць для того, щоб поставити свій електронний підпис. Зробити це можна тут.

У разі, якщо до 6 червня пропозиція щодо прибирання та охорони території збере мінімально необхідні 250 підписів, міська влада вимушена буде відреагувати на звернення.

  • 0
Добавлено: 7-05-2021, 03:34
0
393

Похожие публикации


Наверх